Durere picior drept
Buna ziua,
Am 23 de ani 193/86 kg.De aproximativ o saptamana ma deranjeaza piciorul drept mai exact tibia, durerea apare doar cand stau intr-un picior si e ca si cum ar fi rupta tibia la jumatate cand ma las cu toata greutatea pe acel picior.Am facut kickbox 2 ani acum practic muay thai dar atat eu cat si partenerul avem protectii pentru tibii deci nu stiu care ar fi problema.Am primit lovituri tibie in tibie dar pe piciorul stang unde nu am nicio problema.Mentionez ca nu e umflat sau vanat, durerea e doar pe os.Va multumesc
Am 23 de ani 193/86 kg.De aproximativ o saptamana ma deranjeaza piciorul drept mai exact tibia, durerea apare doar cand stau intr-un picior si e ca si cum ar fi rupta tibia la jumatate cand ma las cu toata greutatea pe acel picior.Am facut kickbox 2 ani acum practic muay thai dar atat eu cat si partenerul avem protectii pentru tibii deci nu stiu care ar fi problema.Am primit lovituri tibie in tibie dar pe piciorul stang unde nu am nicio problema.Mentionez ca nu e umflat sau vanat, durerea e doar pe os.Va multumesc
1 comentarii
Buna ziua!
Poate fi o fractura de ""oboseala"", ""de stress"""a tibiei, dar poate fi si o periostita post-traumatica, cauzata de agresarea repetata a gambei.
Existenta unei fracturi obliga la suprimarea sprijinului podal pentru 2-3 luni sau chiar la interventie chirurgicala.
O reactie periostala se va vindeca numai prin menajarea zonei respective de agresiunile repetate.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Poate fi o fractura de ""oboseala"", ""de stress"""a tibiei, dar poate fi si o periostita post-traumatica, cauzata de agresarea repetata a gambei.
Existenta unei fracturi obliga la suprimarea sprijinului podal pentru 2-3 luni sau chiar la interventie chirurgicala.
O reactie periostala se va vindeca numai prin menajarea zonei respective de agresiunile repetate.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere difuza in piciorul stang, partea interioara
- 12dureri picioare noaptea
- 8Sunt disperata - ma dor foarte tare picioarele
- 9Durere piciorus stang + sold (fesa stanga)
- 6Dureri de picioare
- 3Durere si mancarime in talpa piciorului drept
- 37Dureri de picioare, moleseala, ameteli...
- 9Traumatologie reumatologie? Help
- 11durere laba piciorului
- 6Ma dor picioare si nu pot sa dorm
- 5dureri musculare de vreo 4 luni ca si cum as avea febra musculara
- 1Durere de la genunchi in jos
- 0dureri de picioare la copii
- 9Ce pot face?
- 1ma doare piciorul cand stau in picioare
- 1Dureri in labele picioarelor
- 9Durere la gambe
- 1Laba piciorului inflamata cu dureri
- 1Am nevoie de un sfat neurologic