durere de picioare

Am 27 de ani si de aproximativ un an de zile acuz dureri de picioare, de la genunchi in jos, seara si dimineata.
Am tot amanat sa merg la doctor crezand ca-mi va trece dar vad ca durerea persista. Ce-mi puteti spune?
Am tot amanat sa merg la doctor crezand ca-mi va trece dar vad ca durerea persista. Ce-mi puteti spune?
2 comentarii

Mergi la un consult de specialitate. Pana atunci, incearca sa ti picioarele in apa calduta cu sare cate 10 - 15 minute in fiecare seara. Incearca asta timp de o saptamana. Daca vei simti o ameliorare, continua

buna ziua
sotul meu are 25 de ani si de cam un an si jumatate acuza dureri de in interiorul coapselor, zice ca simte ca nu parca nu ar circula singele cum trebuie . Aceste dureri apar seara inainte de somn si dimineata cind se trezeshte. Ce sfaturi imi puteti da? Ce fel de doctor ar trebui sa consultam? Va multumesc anticipat
sotul meu are 25 de ani si de cam un an si jumatate acuza dureri de in interiorul coapselor, zice ca simte ca nu parca nu ar circula singele cum trebuie . Aceste dureri apar seara inainte de somn si dimineata cind se trezeshte. Ce sfaturi imi puteti da? Ce fel de doctor ar trebui sa consultam? Va multumesc anticipat

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am mari dureri la picioare de la genunchi in jos pana la glezne inclusiv
- 8Sunt disperata - ma dor foarte tare picioarele
- 7Dureri de picioare
- 6afectiuni cardiace?
- 2durere si amorteala in piciorul drept
- 13poliartrita reumatoida?
- 4ma dor ingrozitor picioarele...ce sa fac?
- 11durere laba piciorului
- 5dureri musculare de vreo 4 luni ca si cum as avea febra musculara
- 6usturime la urinare, durere picior si urinez la 20 minute
- 2durere de picior la copil 9 ani
- 3durere la degetul mic la picior
- 3Meloreostoza
- 25dureri de picioare + cervicala
- 5Durere laba piciorului drept
- 0Dureri puternice la laba piciorului dupa operatia de hernie de disc.
- 14Durere profunda la piciorul drept, intr-o parte a genunchiului, spre interior
- 7durere pe os picior
- 9Tensiune gamba -> Picior Drept
- 3Laba piciorului aplatizat 1cm
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: