Recomandare analize inima(sunt neasigurat)

17-01-2021
marianma
Nu este medic/terapeut
marianma
buna ziua as dorii sa stiu ce analize sunt recomandate pentru inima.am o problema cu inima si anume arsuri /sau senzatia de rece in zona stanga a pieptului...apoi urmate de stari de lesin dificultăți de respiratie...
3 comentarii
0
17-01-2021, ora 19:16
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Inima nu manifesta arsuri ci palpitatii aritmii etc, altele sunt problemele tale cred.Nu este rau sa faci un control cardiologic, stie medicul ce trebue sa faca, dar dupa manifestari altceva ar fi motivul, lesin si respiratie greoae. Nu dai date mai amanuntite virsta, inaltime, greutate si alte afectiuni.
0
17-01-2021, ora 20:58
marianma
Nu este medic/terapeut
marianma
e o senzatie de rece sau arsura...nu e normal.am 30de ani.1.70..si am cam 83kg..
beau cafea foarte multa dar imi dau seama cand exagerez (și cand exagerez nu am aceasta arsura)
senzatia apare cam la 1/ 2ore dupa trezire..cand am stari de nervozitate incep ameteli palpitatii...respiratie greoaie
bănuiesc o lipsa de calciu sau un colesterol marit..
0
17-01-2021, ora 21:33
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Poate fi si o problema de axietate care se manifesta astfel prin palpitatii, insomni etc, si ar trebui sa mergeti si la un psihiatru bun.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici