Recomandare analize inima(sunt neasigurat)
buna ziua as dorii sa stiu ce analize sunt recomandate pentru inima.am o problema cu inima si anume arsuri /sau senzatia de rece in zona stanga a pieptului...apoi urmate de stari de lesin dificultăți de respiratie...
3 comentarii
Inima nu manifesta arsuri ci palpitatii aritmii etc, altele sunt problemele tale cred.Nu este rau sa faci un control cardiologic, stie medicul ce trebue sa faca, dar dupa manifestari altceva ar fi motivul, lesin si respiratie greoae. Nu dai date mai amanuntite virsta, inaltime, greutate si alte afectiuni.
e o senzatie de rece sau arsura...nu e normal.am 30de ani.1.70..si am cam 83kg..
beau cafea foarte multa dar imi dau seama cand exagerez (și cand exagerez nu am aceasta arsura)
senzatia apare cam la 1/ 2ore dupa trezire..cand am stari de nervozitate incep ameteli palpitatii...respiratie greoaie
bănuiesc o lipsa de calciu sau un colesterol marit..
beau cafea foarte multa dar imi dau seama cand exagerez (și cand exagerez nu am aceasta arsura)
senzatia apare cam la 1/ 2ore dupa trezire..cand am stari de nervozitate incep ameteli palpitatii...respiratie greoaie
bănuiesc o lipsa de calciu sau un colesterol marit..
Poate fi si o problema de axietate care se manifesta astfel prin palpitatii, insomni etc, si ar trebui sa mergeti si la un psihiatru bun.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Greata, lipsa poftei de mancare, arsuri si mincarimi in piept
- 4Reflux
- 3de 3 sapt.am niste arsuri in piept, senzatie de nod in gat
- 0Arsuri puternice in piept
- 2Arsura in piept scuipat cu sange
- 2Intepaturi in piept
- 5Senzatie de usturime si de arsura si ma doare de la buric pana in capul pieptului
- 1acid stomac posibila afectiune?
- 1Probleme la inima
- 2Arsura în capul pieptului se muta spre urechi.
- 1Bola de stomac
- 1arsuri epigastrice si arsuri bucale
- 0Arsura în piept
- 2Arsura in dreptul inimii care raspunde in umar si in omoplat
- 0Arsuri piept continue
- 0Arsura in zona inimii
- 0Durere in piept prolals de valva mitrala
- 10Păreri? arsură sau o usturime care vine și pleacă în partea stângă a pieptului
Mai multe informații despre: arsuri in piept