Durere in piept in partea dreapta
Buna ziua,
Am 28 de ani si de cateva luni o data la 2-3 saptamani am niste dureri in piept in partea dreapta, se manifesta ca niste junghiuri, intepaturi... cand ma apuca durerile sunt cateodata atat de intense de nu pot sa stau nici in picioare.
Am rugamintea de a ma sfatui ce as putea face, ma gandeam sa merg la un control cardiologic.
Multumesc,
Am 28 de ani si de cateva luni o data la 2-3 saptamani am niste dureri in piept in partea dreapta, se manifesta ca niste junghiuri, intepaturi... cand ma apuca durerile sunt cateodata atat de intense de nu pot sa stau nici in picioare.
Am rugamintea de a ma sfatui ce as putea face, ma gandeam sa merg la un control cardiologic.
Multumesc,
2 comentarii
Buna ziua. Cel mai probabil este vorba de o nevralgie intercostala si nu de o afectiune cardiaca.
Buna seara. Am 17 ani si de ieri am o durere mare sub sanul drept. Ma doare foarte tare cand respir si cand ma aplec. Am nevoie de un sfat. Multumesc frumos.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2picioare amortite, durere in piept
- 5amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 5Expectorez sputa +dureri in piept
- 0Senzatie de corp strain in piept la nivelul esofagului
- 5Am palpitatii dupa ce mananc
- 3durere in piept dupa efort la copii
- 22Dureri in piept si senzatie de sufocare
- 1Durere mica in partea stanga a pieptului
- 2durere in capul pieptului
- 6Nod in gat si durere in piept
- 0Durere in zona ficatului si in capul pieptului.
- 3EKG la serviciul de urgenta
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 5Durere piept
- 4Dureri piept
- 3Disconfort in zona pieptului, dureri cand misc capul si stari de confuzie (16 ani)
- 0Durere îngrozitoare piept
- 1Bola de stomac
- 1Ajutati-ma! am simțit o izbitura in piept (nedureroasă) urmată de căldură în tot corpul
- 4Durere sub stern accentuată cand stau întinsă pe spate
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: