Durere persistenta amigdale
Buna ziua. Am fost operat prin radiofrecventa in luna Aprilie 2017 la amigdale. Din spusele d-lui doctor, operatia a fost reusita.Din pacate pentru mine durerile in gat perista si sunt rosu in gat. Acest fapt imi da o stare foarte neplacuta precum si o oboseala persistenta. Am fost la gastoenterologie si am urmat un tratament pentru reflux iar la control m-i sa spus ca sunt vindecat de reflux. La ora actuala amigdalele sunt vizibile desi dupa operatie m-i sa spus ca m-i se vor retrage si nu vor mai fii vizibile. Ce tratament as putea urma pentru a scapa de acest calvar cu durerea de gat.
3 comentarii
nu ajuta neaparat un alt tratament puternic local
cat mai mult ajuta un regim alimentar corect.. mai cu seama este important ce consumi la cina si dupa cina
depinde cat de corect a fost ales si tratamentul pentru reflux, daca ai luat si enzime digestive si antacid pe noapte
NU se poate spune asa la calculator ce trebuie sa schimbi
imi scrii pe fvaleriu pe Hotmail
atasezi cateva poze cu amigdalele si mai multe informatii despre tine si regimul alimentar, tratamentele luate si vedem cu ce pot sa te ajut
cat mai mult ajuta un regim alimentar corect.. mai cu seama este important ce consumi la cina si dupa cina
depinde cat de corect a fost ales si tratamentul pentru reflux, daca ai luat si enzime digestive si antacid pe noapte
NU se poate spune asa la calculator ce trebuie sa schimbi
imi scrii pe fvaleriu pe Hotmail
atasezi cateva poze cu amigdalele si mai multe informatii despre tine si regimul alimentar, tratamentele luate si vedem cu ce pot sa te ajut
Buna ziua d-le doctor. E normal ca din cauza suferintei de la amigdale sa am si acea stare accentuata de oboseala zilnica? Am sa va scriu pe mail mai multe detalii despre mine. Multumesc
nu.. nu de la amigdale este obosit
cred ca ai mai demult probleme cu digestia
asta e motivul de ce ai avut imunitatea scazuta si ai facut reflx gastro-esofagian in somn
amigdalele sau marit in volum de la acidul gastric..si se imbolnaveau din cauza ca ai imunitatea scazuta
deci cauza este la digestie,. intestine, ficat..si alimentatia incorecta
cred ca ai mai demult probleme cu digestia
asta e motivul de ce ai avut imunitatea scazuta si ai facut reflx gastro-esofagian in somn
amigdalele sau marit in volum de la acidul gastric..si se imbolnaveau din cauza ca ai imunitatea scazuta
deci cauza este la digestie,. intestine, ficat..si alimentatia incorecta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme cu urechea, durere de cap si in gat..
- 0dureri in gat si nas uscat infundat
- 8Durere cronica in gat
- 0dureri in gat si transpirat excesiv noaptea
- 1durere in gat
- 0Durerea in spatele Marului lui Adam
- 3Durere de gat insotita de secretii nazale verzi
- 5Durere gat si ureche
- 2Durere de limba si gat
- 0Cancer la gat ?
- 0Dureri de gat si limba
- 1Pete roșii in gat, jena in gat
- 3Durere amigdala dreapta+ureche