Durere în gât!

07-06-2018
Bidea
Nu este medic/terapeut
Bidea
Bună ziua! De o săptămână mă doare în gât și mă ustură la înghițire! Nu am făcut febră, doar mi-a curs nasul și m-a durut puțin urechea..Am fost la medic și mi-a dat azitromicină (sumamed) 5 zile, constatând că am mici puncte albe pe amigdala dreaptă. Am luat antibioticul și am făcut și gargară cu apă sărată plus tablete de supt dar durerea de gât tot nu trece și arată tot la fel ca atunci când am început tratamentul..Ce este de făcut?
6 comentarii
1
09-06-2018, ora 20:21
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
durerea in gat cu usturime... fara febra... e semn de hiperaciditate gastrica
e posibil ca acel tratament sa fost incorect adiministrat si sa facut mai mult rau la digestie
trebuie exluse complet toate citricele, aciduletele, otet, lamai, ardei iute, usturoi..s.a
0
09-06-2018, ora 21:04
Bidea
Nu este medic/terapeut
Bidea
După 4 zile de tratalent cu azitromicină am întrerupt și am mers din nou la medic deoarece nu s-au văzut deloc rezultate (durerea în gât și punctele albe pe amigdale erau neschimbate), mi-a dat flomirid 7 zile câte unu la 12 ore..deocamdată tot nu se văd schimbări...A vrut să fac un exudat faringian dar a spus că rezultatul nu ar mai fi concludent deoarece luasem deja azitromicina
0
11-06-2018, ora 16:31
Adriangheorghita
Nu este medic/terapeut
Adriangheorghita
Buna ziua o sa trec direct la subiect
De vrea 9 lunii de zile am probleme cu gatul.la înghițirea salivei, simt ca ma deranjează ceva.am tot timpul limba încărcată și de culoare maro și tot timpul sint nevoia de a “drege vocea “.am făcut toate analizele posibile :endoscopii la gat și la stomac rmn la cap extrudate faringiene și degeaba nimeni nu îmi poate spune ce am. Am luat fel și fel de tratamente..pungi de pastile și degeaba.aca ma puteți ajuta va Rog!!!
0
11-06-2018, ora 20:10
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
consult la Gastrologie
citesti ce sa mai scris pe forum..despre regimul alimentar in acest caz
0
11-06-2018, ora 21:28
Adriangheorghita
Nu este medic/terapeut
Adriangheorghita
Și de ce la endoscopie la stomac si la raze nu mi a ieșit ca as avea reflux...?limba este din ce in ce mai încărcată și am niște bubițe pe ea Plus ca gatul ma doare și este uscat...mai exista vrei analiza ceva pe care sa o fac? Unul din doctori mi a zs ca am stafilococ auriu și am stat internat in spital 1 săptămâna și am luat și antibiotic și degeaba ca nu am simțit nici o ameliorare
1
11-06-2018, ora 22:10
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
de la varful limbii si pana la intestinul gros..este acelas tract digestiv..cu acelas nerv
limba este oglinda tractului digestiv
posibil problema e pe intestine.. colon... si nu e la nivelul stomacului
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Arsuri în gât - cauze, tratament și sfaturi utile
  • Remedii populare pentru durerea în gât
  •