Durere laringe, Raguseala dimineața

09-09-2017
Alex13579
Nu este medic/terapeut
Alex13579
Buna ziua! Va rog mult ajutați-ma, sunt foarte speriat pentru ca citesc pe net tot felul de chestii cum ca as avea cancer. De o luna am ganglionii submandibulari putin umflați in partea stânga, sunt dureroși. Tot de o luna ma doare prin dreptul laringelui, in partea dreapta, cand înghit si simt si senzația de nod in gat.Sunt putin ragusit dimineața cand ma trezesc. Am fost la 2 doctori orl si mi au zis ca nu am nimic, dar nu pot sta liniștit pt ca stiu ca ma doare si ca am ceva.Țin sa Menționez ca am 16 ani si ca fumez de 6 luni, dar m am lăsat acum o luna pentru ca sunt foarte speriat sa nu am cancer.
4 comentarii
0
09-09-2017, ora 07:23
Dr. Elena Latcan
ORL - Otorinolaringologie, BUCURESTI
Dr. Elena Latcan
Buna!Poate fi si o sinuzita care drenaza posterior, mai mult pe pertea stanga=trebuie efectuata o radiografie de sinusuri-SAF.
Pana la rezutat, folositi Strepsis intensiv, de supt, dupa mese, 3-4/zi, dupa mese si 30 de minute nu beti, nu mancati, dupa fiecare pastila, 7 zile si nu mancati prea fierbinte, prea rece, nu condimente, alcool, tigari, fumul de la altii, bauturi cu gaz.Nu aveti cancer, daca colegii mei ORLasa v-au comunicat.Deci linistiti-va, vedeti-va de scoala pentru viitorul Dvs, si pastrati legatura cu medicii.Sanatate!Elena Latcan
0
09-09-2017, ora 08:48
Alex13579
Nu este medic/terapeut
Alex13579
Doctorii mi au spus ca nu am sinuzita, plus ca m am operat de deviație de sept anul trecut, nu stiu ce poate fi si încă sunt speriat.
0
09-09-2017, ora 09:09
Dr. Elena Latcan
ORL - Otorinolaringologie, BUCURESTI
Dr. Elena Latcan
Respecta ce ti-am recomandat si pastreaza legatura cu medicul care te-a operat.
0
09-09-2017, ora 09:12
Alex13579
Nu este medic/terapeut
Alex13579
Mulțumesc foarte mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.