Durere laringe, Raguseala dimineața
Buna ziua! Va rog mult ajutați-ma, sunt foarte speriat pentru ca citesc pe net tot felul de chestii cum ca as avea cancer. De o luna am ganglionii submandibulari putin umflați in partea stânga, sunt dureroși. Tot de o luna ma doare prin dreptul laringelui, in partea dreapta, cand înghit si simt si senzația de nod in gat.Sunt putin ragusit dimineața cand ma trezesc. Am fost la 2 doctori orl si mi au zis ca nu am nimic, dar nu pot sta liniștit pt ca stiu ca ma doare si ca am ceva.Țin sa Menționez ca am 16 ani si ca fumez de 6 luni, dar m am lăsat acum o luna pentru ca sunt foarte speriat sa nu am cancer.
4 comentarii
Buna!Poate fi si o sinuzita care drenaza posterior, mai mult pe pertea stanga=trebuie efectuata o radiografie de sinusuri-SAF.
Pana la rezutat, folositi Strepsis intensiv, de supt, dupa mese, 3-4/zi, dupa mese si 30 de minute nu beti, nu mancati, dupa fiecare pastila, 7 zile si nu mancati prea fierbinte, prea rece, nu condimente, alcool, tigari, fumul de la altii, bauturi cu gaz.Nu aveti cancer, daca colegii mei ORLasa v-au comunicat.Deci linistiti-va, vedeti-va de scoala pentru viitorul Dvs, si pastrati legatura cu medicii.Sanatate!Elena Latcan
Pana la rezutat, folositi Strepsis intensiv, de supt, dupa mese, 3-4/zi, dupa mese si 30 de minute nu beti, nu mancati, dupa fiecare pastila, 7 zile si nu mancati prea fierbinte, prea rece, nu condimente, alcool, tigari, fumul de la altii, bauturi cu gaz.Nu aveti cancer, daca colegii mei ORLasa v-au comunicat.Deci linistiti-va, vedeti-va de scoala pentru viitorul Dvs, si pastrati legatura cu medicii.Sanatate!Elena Latcan
Doctorii mi au spus ca nu am sinuzita, plus ca m am operat de deviație de sept anul trecut, nu stiu ce poate fi si încă sunt speriat.
Respecta ce ti-am recomandat si pastreaza legatura cu medicul care te-a operat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0adenopatie submandibulara
- 4am fost diagnosticat: adenopatie submandibulara dreapa
- 1ggl submandibulari simetrici de 22mm
- 3Intrebare ganglion sub mandibula
- 1Ganglion submandibular
- 2Ganglion inflamat submandibular
- 1Adenopatie de dimensiuni mare 19, 2/10, 8 mm
- 0Examen CT ganglion marit
- 9Ganglioni submandibulari/latero jugulari
- 1Nevoie urgenta chirurgie ganglioni latero cervicali si submandibulari
- 0Despre ganglioni