Sunt foarte speriată... de o luna am o adenopatie generalizată dureroasă
Buna ziua, tuturor și multă sănătate!Voiam să vă întreb ceva...de o luna am o adenopatie generalizată dureroasă (la mandíbula e de la măseaua de minte)dar simt și în zona axilelor și inghinal..am făcut analizele, sunt bune, eco abdominal, toate organele sunt in stare buna, nu se observă nimic modificat, nici nu se observă o adenopatie, dar eu o simt acolo...acum mai nou am și o durere pelviana cu arsura când urinez..aștept să fac alt set de analize..incluzând cel Hiv...sunt extrem de speriată...nu știu cum să mai gestionez asta...mulțumesc anticipat..sănătate multă!
2 comentarii
Buna ziua, si eu sunt cu ganglioni de 5 luni de zile, norocul meu a fost cand am ajuns in Romania, doctorul care ma vazut mia spus urgent consult Boli infectioase si hematólogie, mía dat urmatoarele analize:hepatita toate tipurile, toxoplasmoza, HiV, Helicobacter, Epstein Bar, Borelia, Factor Reumatorid, Exudat faringian, hemograma completa. Rezultatul pozitiv in Borelia si faza ff Acuta. De la hematólogie miau spus ca sar putea ganglioni sa nu se retraga, sunt sechelari. Deci ideea este sa faceti analize ff complete, eu am facut si un RMN de partí moi cu contrast. La mine sunt durerosi, dar cu tratament au dat un pic inapoi. Eu am cerut si VSH, Fibrinogen si proteina reactiva. Va doresc multa sanatate, sper sa fie ceva usor si rezolvabil!
Cred că și eu am la fel, toate analizele ies bune, am dermatografism (că și niște zgârieturi pe piele și spasme musculare)tot în România o să rezolv..și eu merg pe Lume.. multumesc frumos, multă sănătate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0adenopatie submandibulara
- 4ganglioni limfatici mariti... va rog un raspuns
- 8Adenita inflamatorie care nu trece cu tratament
- 0Mandibula
- 1Ganglion sub barbie
- 1ganglioni sau hernie inghinala
- 3Ganglioni inflamati in corp
- 6ganglioni inflamati
- 3Intrebare ganglion sub mandibula
- 0Ganglioni inghinali mariti
- 1Ganglion submandibular
- 3Ganglioni
- 0Ganglioni umflati
- 1Adenopatie de dimensiuni mare 19, 2/10, 8 mm
- 4Limfom?
- 9Ganglioni submandibulari/latero jugulari
- 1Nevoie urgenta chirurgie ganglioni latero cervicali si submandibulari
- 3Biopsie ganglion limfatic
- 2Ganglioni foarte durerosi dar nu inflamati
Mai multe informații despre: adenopatia submandibulara Ganglioni limfatici mariti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: