Sunt foarte speriată... de o luna am o adenopatie generalizată dureroasă

22-09-2023
eu și ana
Nu este medic/terapeut
eu și ana
Buna ziua, tuturor și multă sănătate!Voiam să vă întreb ceva...de o luna am o adenopatie generalizată dureroasă (la mandíbula e de la măseaua de minte)dar simt și în zona axilelor și inghinal..am făcut analizele, sunt bune, eco abdominal, toate organele sunt in stare buna, nu se observă nimic modificat, nici nu se observă o adenopatie, dar eu o simt acolo...acum mai nou am și o durere pelviana cu arsura când urinez..aștept să fac alt set de analize..incluzând cel Hiv...sunt extrem de speriată...nu știu cum să mai gestionez asta...mulțumesc anticipat..sănătate multă!
2 comentarii
0
03-10-2023, ora 21:21
petrebabici@gmail.com
Nu este medic/terapeut
petrebabici@gmail.com
Buna ziua, si eu sunt cu ganglioni de 5 luni de zile, norocul meu a fost cand am ajuns in Romania, doctorul care ma vazut mia spus urgent consult Boli infectioase si hematólogie, mía dat urmatoarele analize:hepatita toate tipurile, toxoplasmoza, HiV, Helicobacter, Epstein Bar, Borelia, Factor Reumatorid, Exudat faringian, hemograma completa. Rezultatul pozitiv in Borelia si faza ff Acuta. De la hematólogie miau spus ca sar putea ganglioni sa nu se retraga, sunt sechelari. Deci ideea este sa faceti analize ff complete, eu am facut si un RMN de partí moi cu contrast. La mine sunt durerosi, dar cu tratament au dat un pic inapoi. Eu am cerut si VSH, Fibrinogen si proteina reactiva. Va doresc multa sanatate, sper sa fie ceva usor si rezolvabil!
0
13-10-2023, ora 09:40
eu și ana
Nu este medic/terapeut
eu și ana
Cred că și eu am la fel, toate analizele ies bune, am dermatografism (că și niște zgârieturi pe piele și spasme musculare)tot în România o să rezolv..și eu merg pe Lume.. multumesc frumos, multă sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.