Ganglioni care nu dispar
Salut! De 3 luni am descoperit sub mandibula, 2 ganglioni, intamplator. In perioada respectiva aveam examene la facultate si am pus oboseala si starile de ameteala pe seama sesiunii. Ganglionii nu dor, au ramas la aceeasi dimensiune. Am fost la un hematolog care i a palpat si uitandu se si pe analizele de sange a xis sa nu ma ingrijorez. Ce ma sperie e faptul ca nu dispar si ca odata cu aparitia lor experimentez ocazional ( o data la 2-3 zile) stari de greata fara sa vomit. Deja am devenit ipohondra si numa la probleme ma gandesc din cauza lor. Uneori seara parca simt si usoara arsura in jurul lor. Nu stiu care ar putea fi cauza. Precizez ca am 3 pisici in jurul meu mereu, nu stiu daca ar putea fi o cauza.
6 comentarii
1. infectiile dentare dau ganglioni
2 un reflux gastro esofagian intretine un faringe iritt si da ganglioni
3 alimentatia incorecta cu muult acid, acru, acidulat.. intreine faringita si amigdalita si da ganglioni
4 ce ai cautat la Hematolog.. fara sa excluzi.. infectiile locale????
2 un reflux gastro esofagian intretine un faringe iritt si da ganglioni
3 alimentatia incorecta cu muult acid, acru, acidulat.. intreine faringita si amigdalita si da ganglioni
4 ce ai cautat la Hematolog.. fara sa excluzi.. infectiile locale????
Multumesc ca mi-ati raspuns! Am vrut sa exclud teama mea: cancerul. De aceea am sarit peste controlul la dentist, nestiindu ma cu probleme dentare.
teama Ta.. se trateaza acum la psiholog...
dupa se poate ajunge sio la psihiatru.. daca nu schimbi stilul de viata si de alimentatie
dupa se poate ajunge sio la psihiatru.. daca nu schimbi stilul de viata si de alimentatie
As mai avea o intrebare: in urma ecografiei abdominale s a descoperit un colecist hipoton. Poate fi acesta cauza greturilor?
da
dar trebuie sa stii ca infamatiile niciodata nu sunt pe un centimetru patrat si atat
tractul digestiv incepe de la limba, faringe, esofag, stomac, intestine. Cu acelas nerv si acels sistem limfatic. inflamatia e Comuna pe tot tractul digestiv
dar trebuie sa stii ca infamatiile niciodata nu sunt pe un centimetru patrat si atat
tractul digestiv incepe de la limba, faringe, esofag, stomac, intestine. Cu acelas nerv si acels sistem limfatic. inflamatia e Comuna pe tot tractul digestiv
Atunci mi-ati recomanda sa verific dantura, apoi sa consult un internist care sa evalueze tot sistemul digestiv?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0adenopatie submandibulara
- 4am fost diagnosticat: adenopatie submandibulara dreapa
- 3Intrebare ganglion sub mandibula
- 1Ganglion submandibular
- 2Ganglion inflamat submandibular
- 0Ganglion umflat?
- 1Adenopatie de dimensiuni mare 19, 2/10, 8 mm
- 0Examen CT ganglion marit
- 1Rog o părere despre un ganglion
- 9Ganglioni submandibulari/latero jugulari
- 1Nevoie urgenta chirurgie ganglioni latero cervicali si submandibulari