Ganglioni submandibulari ușor durerosi
Bună ziua, în urma cu câteva zile mi s-a infundat urechea stânga și a început sa ma doară, s-a infundat si dreapta dar foarte puțin, mai am alte simptome cum ar fi ameteli ușoare durere de cap la tample in frunte si la ceafa si simt asa o presiune, specific ca am dureri de gat si niște Pulsații nu stiu cum sa le numesc, si într-adevăr am ceva probleme dentare adica infectii si lipsa de dinti si masele. Am fost la un medic orl si mi-a zis ca toate ar fi sin cauza infecțiilor dentare iar despre ureche zicea ca am dop de ceara. Asta sa fie cauza a acestor probleme ? Va mulțumesc
Menționez ca am o infecție la os lângă nas nu știu exact cum sa explic. Ar putea fi și asta cauza ? Când am fost la dentist a zis ca ăia trece în 2 3 ani și nu ai ce sa ii faci
Menționez ca am o infecție la os lângă nas nu știu exact cum sa explic. Ar putea fi și asta cauza ? Când am fost la dentist a zis ca ăia trece în 2 3 ani și nu ai ce sa ii faci
8 comentarii
din cele descrise sunt 3- 4 probleme separat care iti afecteaza sanatate..si trebuie investiagate si tratate separat
1. infectiile denatare de sus.. dau si durere si infectii in sinus. se face un CT 3 D maxilar sinus.. ca sa stii ce este acolo
2.durerile de gat cel amia frecvent sunt la persoane cu gastrota si refluxx gstroesofagian. se fac investagtiila gastrologie si se schimba radical stilul alimentar
3.durerile de cap.. po sa fie de la un ficat gras si circluatie proasta cerebrala... care tot are legatura cu alimentatia
1. infectiile denatare de sus.. dau si durere si infectii in sinus. se face un CT 3 D maxilar sinus.. ca sa stii ce este acolo
2.durerile de gat cel amia frecvent sunt la persoane cu gastrota si refluxx gstroesofagian. se fac investagtiila gastrologie si se schimba radical stilul alimentar
3.durerile de cap.. po sa fie de la un ficat gras si circluatie proasta cerebrala... care tot are legatura cu alimentatia
Mulțumesc mult de răspuns. Pentru durerile de cap ar trebui sa consult și un neurolog ? De vreo luna mi s-a făcut un ct care e ok după spusele medicului. Oare sa fac și un rmn ?
Am tot citit despre septicemie, și m-am speriat foarte tare...se poate face de la infectiile dentare ? Care er fi simptomele? Mulțumesc
cred ca trebuie sa incepi cu un Psiholog
Frica de o boala neexistenta este o problema psihologica... care te baga in stres
stesul scade calitatea vietii si duce mai departe la probleme
zic sa citesti mai putin despre boli
mai mult despre alimentatie corecta si sa faci investigatiile recomandate
Frica de o boala neexistenta este o problema psihologica... care te baga in stres
stesul scade calitatea vietii si duce mai departe la probleme
zic sa citesti mai putin despre boli
mai mult despre alimentatie corecta si sa faci investigatiile recomandate
Bună am revenit pt ca am început sa am ameteli, dureri în zona frontala și tample si gat plus cap. Sa fie o sinuzita sau ceva mai grav, nu pot ajunge la medic decât săptămâna viitoare. Va rog să-mi spuneți ce ar putea fi. Și am și ceva pulsatii și o mica durere langa nas. Pot sa iau antibiotice pana ajung la medic ?
1. ametelile..sunt semn de proasta circulatie cerebrala. Nu ajuta antibioticul aici. verifica tensiune aarteriala...
NU consuma grasimi, dulciuri, sucuri
consuma multa apa plata si ceaiuri cu infuzie scurta de 1 minut ele hidratteaza
2 era corect sa scvrii... varsta, sexul, inaltimea si cateKG ai// ca sa imi dau seama de starea ficatului
Da..si scrii tensiunea arteriala. cand nu ai ameteli si cat e tensiunea cand apar ametelile
NU consuma grasimi, dulciuri, sucuri
consuma multa apa plata si ceaiuri cu infuzie scurta de 1 minut ele hidratteaza
2 era corect sa scvrii... varsta, sexul, inaltimea si cateKG ai// ca sa imi dau seama de starea ficatului
Da..si scrii tensiunea arteriala. cand nu ai ameteli si cat e tensiunea cand apar ametelile
45 kg este o limita de subnutritie..
obligatoriu te sati faci ordine in alimentatie cu 3 mese mici, corecte pe zi si Hidratare fortata cu apa plata si ceaiuri calde
obligatoriu te sati faci ordine in alimentatie cu 3 mese mici, corecte pe zi si Hidratare fortata cu apa plata si ceaiuri calde
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0adenopatie submandibulara
- 5Ganglioni umflati, gat umflat pe exterior, candidoza
- 4am fost diagnosticat: adenopatie submandibulara dreapa
- 1ggl submandibulari simetrici de 22mm
- 4Durere laringe, Raguseala dimineața
- 3Intrebare ganglion sub mandibula
- 1Ganglion submandibular
- 2Ganglion inflamat submandibular
- 0Ganglion umflat?
- 1Adenopatie de dimensiuni mare 19, 2/10, 8 mm
- 0Examen CT ganglion marit