Durere insuportabila de spate
Buna ziua, am 26 de iar de o luna jumate am o durere usoara de spate, in zona lombara dreapta, de pe coloana, radieaza pe toata partea de jos a spatelui.de aproximativ 2 saptamani, durerea s a agravat. M am dus la farmacie, mi au dat diclofenac unguent, nu a avut niciun efect, dupa care mi au fost recomandati plasturii cu ardei iute. M a lasat durerea timp de 3 zile, iar astazim brusc, durerea a devenit insuportabila. Colegii de munca mi au recomandat flamexin, deoarece nu pot ajunge la doctor( zile libere de la stat, nu pot lua trimitere), dar tin sa va spun ca sunt sub tratament cu Remotiv, iar reactiile adverse pe care le are flamexinul, s ar putea sa interactioneze. Nu stiu ce sa fac si ce sa iau pentru durere, va rog ma ajutati cu un sfat. Va multumesc
4 comentarii
Buna ziua!
Mai intai aveti nevoie de un diagnostic, obtinut pe baza examinarii clinice directe la neurochirurg (probabil este vorba despre un sindrom compresiv vertebral lombar, de tipul herniei de disc).
Tratamentul presupune repaus pentru cateva saptamani, dupa care se poate lua decizia terapeutica: interventie chirurgicala sau kineto-terapie (gimnastica medicala specializata).
Unguentele si medicamentele nu prea au loc in acest algoritm terapeutic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Mai intai aveti nevoie de un diagnostic, obtinut pe baza examinarii clinice directe la neurochirurg (probabil este vorba despre un sindrom compresiv vertebral lombar, de tipul herniei de disc).
Tratamentul presupune repaus pentru cateva saptamani, dupa care se poate lua decizia terapeutica: interventie chirurgicala sau kineto-terapie (gimnastica medicala specializata).
Unguentele si medicamentele nu prea au loc in acest algoritm terapeutic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Buna ziua, ma numesc Florin si am 31 de ani.De 2 luni ma confrunt cu o durere acuta in zona umarului si in spatele omoplatului.Durerea persista chiar si dupa 7 zile de tratament cu electroșocuri si antiinflamatoare prescrise de doctor.Folosesc benzi chinetoterapeutice de aproape 2 săptămâni si Ibuprofen pastile de 400.In prezent degetul mare de la mâna dreapta imi este amortit, nu imi pot mentine capul drept am insomnii pentru ca durerea este acuta si absolut nimic nu mai ajuta.Am citit undeva ca simptomele pe care le am sunt cauzate de dureri cervicale si ca se recomanda tratamentul ambulatoriu si pungile d gheata.
Locuiesc in Germania si medicii de aici prescriu medicamente puternice foarte rar.As dori sa aflu si parerea dumneavoastră, va rog.Este urgent.
Mulțumesc anticipat.
Locuiesc in Germania si medicii de aici prescriu medicamente puternice foarte rar.As dori sa aflu si parerea dumneavoastră, va rog.Este urgent.
Mulțumesc anticipat.
Va multumesc domnule doctor. Voiam sa stiu si daca pot lua un antiinflamator, avand in vedere faptul ca folosesc remotiv, iar pe net tot citesc ca nu trebuie sa iau sunatoare cu antiinflamatoare si nu stiu ce sa fac, asta pana imi permite timpul sa ajung la un doctor de specialitate
V-am precizat ca nu va ajuta medicamentele:
"Tratamentul presupune repaus pentru cateva saptamani, dupa care se poate lua decizia terapeutica: interventie chirurgicala sau kineto-terapie (gimnastica medicala specializata).
Unguentele si medicamentele nu prea au loc in acest algoritm terapeutic.""
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
"Tratamentul presupune repaus pentru cateva saptamani, dupa care se poate lua decizia terapeutica: interventie chirurgicala sau kineto-terapie (gimnastica medicala specializata).
Unguentele si medicamentele nu prea au loc in acest algoritm terapeutic.""
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic
- 24am tbc?
- 0durere de spate
- 5am cazut de pe casa, diagnostic: fractura prin tasare T8
- 2dureri de spate
- 1Dureri de spate
- 2dureri groaznice de spate
- 2Durere spate cam de 2 ani
- 3Durere de spate in partea stanga a zonei lombare
- 1Dureri in zona ovarelor si a spatelui
- 2Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului
- 2Durere spate
- 0Junghiuri in spate