Durere de spate doar noaptea

Bună ziua! Ma confrunt cu o problema destul de interesanta. Am vârstă de 33 ani și cam de 7 sau 8 luni de zile ma confrunt cu o durere de spate undeva la coloana în partea stanga dar parca în interior. Specific ca durerea apare doar noaptea după ce dorm mai mult de 6 sau 7 ore. După ce ma trezesc în 30 minute îmi trece și pot sa fac orice mișcare. Pot sa ridic pot sa stau pe scaun pot sa fac orice mai putin sa stau intins mai multa vreme... Dacă de luni pana vineri dorm doaptea câte 5sau maxim 6 ore pe noapte nu am nimic. Dar sâmbăta când recuperez somnul și duminica, pentru mine este un chin. Nu pot sa o duc la nesfârșit cu nedormitul. Specific ca obisnuiam sa dorm pe o perna foarte mare. Cu capul cat mai sus. Si de un an mi-a schimbat salteaua cu una cu spuma cu memorie si totodata si perna cu una micuta incerand sa imi indrept spatele deoarece am si o cocoasa cred ca de la pozitia gresita a somnului. Dimineata tusesc cam o ora desi nu sunt fumator si nu am fumat niciodata. Asi dori un sfat o îndrumare! Mulțumesc!
2 comentarii

Acelasi lucru am patit si eu, dureri mari pentru ca schimbasem salteaua cu una mai scumpa cu memorie, am adus inapoi salteaua si am pus pe ia un topar de 5 cm si acum este perfect, schimba salteaua ca mine.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3picior necontrolat
- 2dureri de spate al 20 ani
- 5Discopatie lombara.. care au inceput acum 10 zile
- 3dureri insuportabile de spate si nu numai
- 7durere inghinala si in spate
- 4durere coloana in dreptul rinichilor
- 6tuse seaca insotita de dureri de torace si arsura in gat
- 1Dureri de spate
- 3Durere de spate in partea stanga a zonei lombare
- 0durere si troznire articulatii si spate
- 1dureri de spate
- 2Posibile dureri de coloana?
- 18Durere !
- 1Durere spate, ameteala, caldura, slabiciune
- 2Dureri de spate si ameteli
- 0Durere coloana
- 1Durere spate. Ajutor!
- 0Dureri ca niste junghiuri pe coloana in timpul noptii
- 1Durere de spate in urma unui efort fizic
Mai multe informații despre: Durere de spate Durerile de spate durerea de coloana vertebrala durerea de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: