Durere de spate doar noaptea
Bună ziua! Ma confrunt cu o problema destul de interesanta. Am vârstă de 33 ani și cam de 7 sau 8 luni de zile ma confrunt cu o durere de spate undeva la coloana în partea stanga dar parca în interior. Specific ca durerea apare doar noaptea după ce dorm mai mult de 6 sau 7 ore. După ce ma trezesc în 30 minute îmi trece și pot sa fac orice mișcare. Pot sa ridic pot sa stau pe scaun pot sa fac orice mai putin sa stau intins mai multa vreme... Dacă de luni pana vineri dorm doaptea câte 5sau maxim 6 ore pe noapte nu am nimic. Dar sâmbăta când recuperez somnul și duminica, pentru mine este un chin. Nu pot sa o duc la nesfârșit cu nedormitul. Specific ca obisnuiam sa dorm pe o perna foarte mare. Cu capul cat mai sus. Si de un an mi-a schimbat salteaua cu una cu spuma cu memorie si totodata si perna cu una micuta incerand sa imi indrept spatele deoarece am si o cocoasa cred ca de la pozitia gresita a somnului. Dimineata tusesc cam o ora desi nu sunt fumator si nu am fumat niciodata. Asi dori un sfat o îndrumare! Mulțumesc!
2 comentarii
Acelasi lucru am patit si eu, dureri mari pentru ca schimbasem salteaua cu una mai scumpa cu memorie, am adus inapoi salteaua si am pus pe ia un topar de 5 cm si acum este perfect, schimba salteaua ca mine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5dureri coloana + degete amortite
- 2durere in spate de o saptamana
- 6durere abdominala flanc drept si spate
- 4Mydocalm pt dureri de spate, dupa 15-20 min mi s-a facut rau
- 3durere stomac si spate?
- 5Durerile de spate, in zona cutiei toracice. Este ca un fel de febra musculara
- 5usturimi la nivelul zonei genitale.. Urgent!
- 8ce investigatii trebuie facute?astept sfaturi
- 6am ramas intepenita
- 1dureri de spate
- 1Durere de spate din cauza ridicarii (prevenire inrautatire)
- 3Durere spate in urma masturbarii si ejacularii
- 7Durere chinuitoare in zona omoplatului drept
- 5durere in spate, in partea dreapta jos...
- 2Durere de spate
- 1Proceduri pentru probleme la vertebre
- 6Rmn
- 1Mă doare coloana sau ce?
Mai multe informații despre: Durere de spate Durerile de spate durerea de coloana vertebrala durerea de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: