durere de spate soldata cu indoierea pana la genunchi
Va rog sa ma ajutati cu o problema, daca s-a mai confruntat cineva cu asa ceva.Bunicul meu are 83 de ani iar vreun an l-au cam lasat picioarele, intai mergea sprijinit, apoi intr-un final a renuntat sa mai mearga deloc pentru ca ametea dintr-o data si cadea jos.A fost dus in vara la neurologie si i sa spus k nu e problema neurologica.de vreo 3 luni a inceput sa aiureasca, nu vorbeste logic sau spune inchipuiri, iar de 2 saptamani avea senzatia de urinare, dureri de spate f puternice care l-au facut sa se indoaie f tare si a ramas asa, are capul aproape de genunchi, mananca extrem de putin si nu bea nici lichide dec at f. putin.precizez ca eu nu l am vazut recent dar din ce mi au spus rudele.copii lui nu vor cu nici un chip sa-l duca la spital preferand sa-l ingrijesca acasa de frica sa nu moara in spital si nici sa nu mai cheltuie degeaba bani la medici spunand ca este batran si asta este soarta, insa eu nu ma pot impaca cu ideea ca acest om ar putea suferi de vreo boala care sa l chinuie mult timp.nu pot sa ma implic direct pentru ca nu am cum, am un copil mic pe care nu-l pot neglija.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri mijloc, spate
- 5Am nevoie de sfatul dvs privind regimurile alimentare-foarte urgent
- 2Dureri de spate !
- 8dureri de spate, stari de voma, lipsa magneziu
- 13nu stiu ce am..
- 5Este posibil sa am o afectiune a glandei hipofizare?
- 5Durere persistenta spate(zona coastelor)
- 3durere in spate, partea stanga
- 0Durere in spate in stanga si in hipocondru stang
- 4Picioare umflate, dureroase, dureri de mijloc
- 1durere de spate dorsal
- 4ma doare spatele in partea de jos doar cand stau intinsa... de mult timp
- 10Arsuri stanga spate (de la coloana spre stanga) si intepaturi in corp
- 6artroza lombara
- 2durere spate partea dreapta
- 1Dureri de spate si oboseala
- 3durere insuportabila de spate
- 2durere in partea dreapta sub coasta si in spate
- 2Durere de spate