durere in piept
Buna ziua de aprox un an am dureri in piept ma inteapa inima si cateodata dureri in capul pieptului.am fost la medic de 2 ori analize de sange ekg toate sunt normale doctora mia zis ca sunt prea emotiv si retras.am 17 ani sunt baiat nu beau fumez nu sunt obez.nam cazuri innfamilie cu boli de inima.ce credeti as putea avea vreo carenta de magneziu sau ceva avand in vedere ca in ultimul timp am crampe musculare si dureri articulare.am si colon iritabil de circa 2 ani
4 comentarii
Si durerile si colonul iritabil sunt simptome de anxietate. Fa-ti un test de anxietate pe net si daca iese pozitiv mergi la un psiholog.
Pt durerile articulare vezi sa nu ai vreo infectie pe undeva.
Pt durerile articulare vezi sa nu ai vreo infectie pe undeva.
Multumesc pentru sfat.sper sa fie de la anxietate deoarece ma tot gandesc la durerinsinsunt ingrozit de faptul ca pot face un infarct
Gandul ca puteti face un infarct este specific anxietatii. Nu veti face nici un infarct. Mergeti la psihiatru si psiholog si informati-va despre boala dv.
"Atunci cand esti mort, nu stii ca esti mort. E greu doar pentru ceilalti. La fel si cand esti prost..." - Philippe Geluck - Pune mana pe "Gramatica limbii romane", deschide-o, ia-o de la inceput, nu omite niciun capitol si, vei simti miracolul... :)))! Crede-ma, e captivanta, plina de "chestii interesante"...! Vei uita de dureri si, evident iti va trece anxietatea...! No offence! :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4imi pocnesc oasele in zona pieptului si ma doare cand respir adanc
- 7Distonie neuro vegetativa
- 5durere puternica in piept si batai de inima cu pauze
- 3Dureri in gat si in piept
- 10Acum un an am facut sex cu o prostituata si am avut "norocul" sa se rupa prezervativul
- 4dureri in piept (care au inceput de doi ani)
- 1tuse ragusala si durere in piapt
- 1greutate in piept
- 1uneori am dureri in piept
- 1Durere in zona pieptului si spatelui.
- 1Dureri acute in piept
- 0Durere in piept
- 10Ma doare pieptul in centru
- 1Dureri puternice de cap si amorteala
- 0Dureri în piept. Stări de greata
- 1Inima sau altceva?
- 1Probleme de Sănătate
- 8Ce cauze posibile pot fi pentru o durere in partea stanga a pieptului, in zona inimii?
- 5Dureri în piept și spate la activitate
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: