Durere in piept, ce poate fi ?
Astazi mi-a aparut o durere in piept, din senin. Nu am facut nimic si pur si simplu a aparut.
Durerea e localizata intr-un punct spre partea stanga spre mijloc, cativa centimetrii mai sus de san.
Daca nu fac nimic nu ma doare deloc. O simt ca un fel de durere de tip, febra musculara. Daca imi misc mainile ma doare, daca ma ghemuiesc cu corpul, ma doare.
Daca imi misc capul in partea dreapta ma doare, daca il misc in partea stanga nu ma doare.
E un fel de durere musculara, din cate imi dau seama eu.
Durerea se simte intr-un punct, ca o intepatura, doar cand imi misc corpul si bratele, atunci cand se intind muschii...
Precizez ca ma doare si putin in spate, tot in aceeasi zona, dar pe partea cealalta, in spate.
Ce poate fi ?
Durerea e localizata intr-un punct spre partea stanga spre mijloc, cativa centimetrii mai sus de san.
Daca nu fac nimic nu ma doare deloc. O simt ca un fel de durere de tip, febra musculara. Daca imi misc mainile ma doare, daca ma ghemuiesc cu corpul, ma doare.
Daca imi misc capul in partea dreapta ma doare, daca il misc in partea stanga nu ma doare.
E un fel de durere musculara, din cate imi dau seama eu.
Durerea se simte intr-un punct, ca o intepatura, doar cand imi misc corpul si bratele, atunci cand se intind muschii...
Precizez ca ma doare si putin in spate, tot in aceeasi zona, dar pe partea cealalta, in spate.
Ce poate fi ?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere puternica in piept cand tusesc
- 24am tbc?
- 9Durere in piept
- 1dureri in piept, 18 ani
- 1Dureri in piept la miscarea capului
- 1Durere de piept
- 0caldura dureroasa in piept
- 2Durere in piept in partea dreapta
- 1Dureri acute in piept
- 8Nu pot sa inghit
- 3Dureri in piept
- 1Apasare in piept si junghi care il simt ca o pulsatie
- 0Reflux gastric
- 0Angina?
- 2Durere in zona pieptului.
- 0Durere in piept partea dreaptă la efort
- 0Dureri in zona inimi
- 4Durere sub stern accentuată cand stau întinsă pe spate
- 1Adrian 19 ani - de o luna jumatate ma confrunt cu o durere ascutita si puternica in piept
- 1Probleme de respiratie si dureri in piept.
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: