Durere in piept!!!
![TDan](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!
Acum trei zile am simtit o durere simtita putin deasupra sternului numai cand respiram. Aceasta durere m-a tinut aproximativ 5 ore dupa care m-a lasat. Mentionez de asemenea ca am avut si vreo trei nopti agitate de insomnie fiind foarte stresat. De asemenea tin sa mentionez ca sunt am 41 de ani si sunt nefumator. Spuneti-mi va rog ce poate fi!
Acum trei zile am simtit o durere simtita putin deasupra sternului numai cand respiram. Aceasta durere m-a tinut aproximativ 5 ore dupa care m-a lasat. Mentionez de asemenea ca am avut si vreo trei nopti agitate de insomnie fiind foarte stresat. De asemenea tin sa mentionez ca sunt am 41 de ani si sunt nefumator. Spuneti-mi va rog ce poate fi!
3 comentarii
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Intai trebuie sa mergeti la Cardiolog pentru niste teste sa vada daca nu e ceva organic.
Daca analizele ies bune, pot fi somatizari de anxietate. Mergeti la psiholog.
Daca analizele ies bune, pot fi somatizari de anxietate. Mergeti la psiholog.
![TDan](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buns seara!
Pot sa va zic ca in primavara am facut un EKG insotit de un ecocord, rezultatul fiind bun. Tin sa mentionez ca jobul care il am e foarte stresant iar episoadele de insomnie (agitatie) avute cu cateva zile inainte m-a determinat sa ma gandesc la acelasi lucru si anume ca poate fi de origine anxioasa. Multumesc mult pentru raspuns!!
Pot sa va zic ca in primavara am facut un EKG insotit de un ecocord, rezultatul fiind bun. Tin sa mentionez ca jobul care il am e foarte stresant iar episoadele de insomnie (agitatie) avute cu cateva zile inainte m-a determinat sa ma gandesc la acelasi lucru si anume ca poate fi de origine anxioasa. Multumesc mult pentru raspuns!!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23durere in piept si in gat
- 17dureri in regiunea sternului
- 2ce diagnostic am?
- 4amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 11balonari dese, eructatii, dureri in piept in partea stanga
- 10Help! am o durere in capul pieptului
- 1Durere in piept
- 1Fumat, durere piept
- 0De doua zile simt o durere in piept
- 4dureri in piept (care au inceput de doi ani)
- 3durere in capul pieptului la inghitire
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 2Dureri in piept dupa miocardita virala
- 1Dureri in piept la efort
- 3Disconfort in zona pieptului, dureri cand misc capul si stari de confuzie (16 ani)
- 1Apasare in piept si junghi care il simt ca o pulsatie
- 5Dureri puternice in piept
- 2Dureri de inima
- 1Durere in piept și senzație de sufocare
- 3Spondilita anchilozanta, lipsa de aer, durere în piept, amețeală și transpirație după efort
Mai multe informații despre: Durerea in piept Durere toracica asociata cu respiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: