Durere in piept!!!

31-08-2018
TDan
Nu este medic/terapeut
TDan
Buna ziua!
Acum trei zile am simtit o durere simtita putin deasupra sternului numai cand respiram. Aceasta durere m-a tinut aproximativ 5 ore dupa care m-a lasat. Mentionez de asemenea ca am avut si vreo trei nopti agitate de insomnie fiind foarte stresat. De asemenea tin sa mentionez ca sunt am 41 de ani si sunt nefumator. Spuneti-mi va rog ce poate fi!
3 comentarii
0
31-08-2018, ora 22:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Intai trebuie sa mergeti la Cardiolog pentru niste teste sa vada daca nu e ceva organic.
Daca analizele ies bune, pot fi somatizari de anxietate. Mergeti la psiholog.
0
31-08-2018, ora 23:58
TDan
Nu este medic/terapeut
TDan
Buns seara!
Pot sa va zic ca in primavara am facut un EKG insotit de un ecocord, rezultatul fiind bun. Tin sa mentionez ca jobul care il am e foarte stresant iar episoadele de insomnie (agitatie) avute cu cateva zile inainte m-a determinat sa ma gandesc la acelasi lucru si anume ca poate fi de origine anxioasa. Multumesc mult pentru raspuns!!
0
01-09-2018, ora 13:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu multa placere.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea cardiacă - de ce, când și cum apare?
  • Afecțiuni ce dau dureri în piept
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • De ce apar durerile în piept în angină?
  • Durerile în piept - sunt dureri de inimă sau nu? (cum faci diferența)
  • Angio-computer tomografia ar putea fi cel mai bun prim pas în investigarea durerilor în piept
  •