dureri in piept
Buna ziua,
Problema consta in urmatoarele
Dimineata sotul mi s-a plans de dureri in cosul pieptului, in timp ce ducea copilul in brate, a fost nevoie sa-l preiau eu pentru ca il deranja prea tare. Am insistat sa mearga la un consult si refuza. Invoca lipsa banilor dar si altele. Mi-a explicat ca s-a mai intalnit cu aceasta senzatie, parca ar fi de hiperventilare in combinatie cu aerul rece si efort.
si ca a simtit acelasi lucru si ieri. Sa insist asupra unui consult? E o urgenta sau se poate amana pentru cand vin zile mai insorite (asta era una din scuzele lui ca e frig afara).
Ce alte simptome ar trebui sa ma ingrijoreze si sa pun maina pe telefon?
Specific ca sotul are 44 de ani, are ceva probleme cu tensiunea arteriala (un pic mare 15-16-17/9-10-11) si zice ca are si niste amorteli ciudata in umarul stang (uneori) si ca ar prefera un consult neurologic. De unde sa-l iau si unde sa-l duc? (vorba vine sa-l duc pentru ca e foarte greu de convins sa mearga la un consult de orice fel).
Va multumesc!
Problema consta in urmatoarele
Dimineata sotul mi s-a plans de dureri in cosul pieptului, in timp ce ducea copilul in brate, a fost nevoie sa-l preiau eu pentru ca il deranja prea tare. Am insistat sa mearga la un consult si refuza. Invoca lipsa banilor dar si altele. Mi-a explicat ca s-a mai intalnit cu aceasta senzatie, parca ar fi de hiperventilare in combinatie cu aerul rece si efort.
si ca a simtit acelasi lucru si ieri. Sa insist asupra unui consult? E o urgenta sau se poate amana pentru cand vin zile mai insorite (asta era una din scuzele lui ca e frig afara).
Ce alte simptome ar trebui sa ma ingrijoreze si sa pun maina pe telefon?
Specific ca sotul are 44 de ani, are ceva probleme cu tensiunea arteriala (un pic mare 15-16-17/9-10-11) si zice ca are si niste amorteli ciudata in umarul stang (uneori) si ca ar prefera un consult neurologic. De unde sa-l iau si unde sa-l duc? (vorba vine sa-l duc pentru ca e foarte greu de convins sa mearga la un consult de orice fel).
Va multumesc!
4 comentarii
eu presupun ca are angina pectorala... resimte o durere ca o apasare si dureaza in jur de 5 minute.
As vrea sa stiu daca se poate trai cu asa ceva... cat... cum... ce tratamente pot fi urmare si daca dau rezultate.
Marti vom face un EKG si voi insista pe niste investigatii mai amanuntite.
As vrea sa stiu daca se poate trai cu asa ceva... cat... cum... ce tratamente pot fi urmare si daca dau rezultate.
Marti vom face un EKG si voi insista pe niste investigatii mai amanuntite.
am o problema foarte mare.de ieri de dimineata ma doare inima ingrijorator de tare.am luat diltiazem trei pastile pe zi si degeaba.ce sa fac nu ma pot ridica din pat.ajutatima.vreau sa mi pun capat zilelor.
Nu dispera ca te doare inima.E posibil sa fie doar dureri intercostale din cauza nervilor intercistali.
da, dar problema aceasta se repeta din ce in ce mai des in ultimul timp.nu rezist la efort, obosesc cand urc un etaj, la emotii, suparari sau stres e jale ma termina durerea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23durere in piept si in gat
- 3Durere puternica in piept cand tusesc
- 33Am o lipsa de aer de 4 luni!
- 6Acum o saptamana m-a luat dintr-o data o usoara durere in piept
- 7Durerea in piept - un sfat
- 8Ma doare pieptul si spatele
- 4Senzatie de strangere sau apasare in piept
- 2durere in capul pieptului
- 1dureri, crampe stomac... nu stiu ce poate fi, va rog un raspuns!!!
- 0dureri in capul pieptului, sub coaste
- 3simptome multiple: arsuri gastrice, durere in piept, nod in gat, dureri abdominale
- 8durere in piept partea dreapta si nod in gat
- 1durere in piept
- 0Dureri in piept
- 3Durere in piept.
- 1Durere in partea stanga a pieptului
- 0Bronșită acuta și durere im piept
- 0Durere in piept și bronșită acuta
- 1M am trezit cu durere in piept
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: