durere in partea stanga intr-un punct fix.
buna ziua !!
de cateva saptamani bune am o durere infernala numai in partea STANGA jos, deasupra zonei inghinale. seamana putin cu ceea ce simti dupa ce alergi sau faci alt efort.
asta s-a intamplat de cand am luat un antibiotic ffff puternic (o singura pastila f concentrata), impotriva unei oarecare infectii genitale. problema e ca am mai continuat sa iau antibiotice in 2 serii de cate 10 zile si tot nu a trecut. simt durerea asta doar cand stau intr-o anumite pozitie (cum ar fi "pe partea stanga" asa cum se zice). nu ma doare decat cand stau in picioare cu mana in zona respectiva, pe stanga.cand stau jos imi trece si nu ma mai doare deloc).
as dori sa inteleg ce am si daca e de la antibiotice sau nu (si DE CE nu trece)
de cateva saptamani bune am o durere infernala numai in partea STANGA jos, deasupra zonei inghinale. seamana putin cu ceea ce simti dupa ce alergi sau faci alt efort.
asta s-a intamplat de cand am luat un antibiotic ffff puternic (o singura pastila f concentrata), impotriva unei oarecare infectii genitale. problema e ca am mai continuat sa iau antibiotice in 2 serii de cate 10 zile si tot nu a trecut. simt durerea asta doar cand stau intr-o anumite pozitie (cum ar fi "pe partea stanga" asa cum se zice). nu ma doare decat cand stau in picioare cu mana in zona respectiva, pe stanga.cand stau jos imi trece si nu ma mai doare deloc).
as dori sa inteleg ce am si daca e de la antibiotice sau nu (si DE CE nu trece)
3 comentarii
E bine sa faci un consult chirurgical.Intra in discutie si o hernie daca faci efort fizic sustinut.E f. importanta localizarea exacta a durerii
O ecografie abdominala este foarte indicata!Durerea nu poate fi de la antibiotice!!
Exista posibilitatea sa aveti endometrioza.Mergeti la un ginecolog si descrieti cu atentie durerea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere spate stanga ca un junghi
- 2de 2 ani a inceput sa ma doara in partea stanga jos la burta
- 9jena in partea stanga a abdomenului
- 2dureri in partea stanga abdomen adolescenta
- 4dureri in partea stanga
- 3colon iritabil sau ce credeti ca am?
- 3dureri in partea stanga
- 3Dureri in partea stanga a stomacului
- 20Durere in partea stanga si umflatura a coastelor !
- 2Dureri in partea sanga a abdomenului
- 9Dureri atroce sub coaste pe partea stanga (de doua luni) - fara diagnostic
- 0Durere coaste
- 3durere burta
- 1Durere de stomac in partea sanga si dreapta
- 0Dureri de stomac si balonare cand apas, intepaturi si furnicaturi partea stanga sub coaste
- 5Durere fiere, ficat? extenuare
- 1Durere de spate stanga la mijloc care se simte si in fața stanga
- 2Înțepături in partea stânga
- 2Senzatie de presiune in partea stanga langa stomac
- 7Dureri in piept stanga si pe toata partea stanga a corpului
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: