durere in partea stanga intr-un punct fix.

buna ziua !!
de cateva saptamani bune am o durere infernala numai in partea STANGA jos, deasupra zonei inghinale. seamana putin cu ceea ce simti dupa ce alergi sau faci alt efort.
asta s-a intamplat de cand am luat un antibiotic ffff puternic (o singura pastila f concentrata), impotriva unei oarecare infectii genitale. problema e ca am mai continuat sa iau antibiotice in 2 serii de cate 10 zile si tot nu a trecut. simt durerea asta doar cand stau intr-o anumite pozitie (cum ar fi "pe partea stanga" asa cum se zice). nu ma doare decat cand stau in picioare cu mana in zona respectiva, pe stanga.cand stau jos imi trece si nu ma mai doare deloc).
as dori sa inteleg ce am si daca e de la antibiotice sau nu (si DE CE nu trece)
de cateva saptamani bune am o durere infernala numai in partea STANGA jos, deasupra zonei inghinale. seamana putin cu ceea ce simti dupa ce alergi sau faci alt efort.
asta s-a intamplat de cand am luat un antibiotic ffff puternic (o singura pastila f concentrata), impotriva unei oarecare infectii genitale. problema e ca am mai continuat sa iau antibiotice in 2 serii de cate 10 zile si tot nu a trecut. simt durerea asta doar cand stau intr-o anumite pozitie (cum ar fi "pe partea stanga" asa cum se zice). nu ma doare decat cand stau in picioare cu mana in zona respectiva, pe stanga.cand stau jos imi trece si nu ma mai doare deloc).
as dori sa inteleg ce am si daca e de la antibiotice sau nu (si DE CE nu trece)
3 comentarii

E bine sa faci un consult chirurgical.Intra in discutie si o hernie daca faci efort fizic sustinut.E f. importanta localizarea exacta a durerii

O ecografie abdominala este foarte indicata!Durerea nu poate fi de la antibiotice!!

Exista posibilitatea sa aveti endometrioza.Mergeti la un ginecolog si descrieti cu atentie durerea.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere spate stanga ca un junghi
- 2de 2 ani a inceput sa ma doara in partea stanga jos la burta
- 2durere in partea stanga jos insotita de o usturime, frisoane
- 4furnicaturi si durere in spate partea stanga
- 3durere in partea stanga a abdomenului
- 3Durere insuportabila in partea stanga exact sub coasta
- 5durere in partea stanga
- 0Discomfort partea stanga sub coasta ?
- 8Dureri
- 4Durere abdominala si toracica
- 3Arsuri stomac, durere surda in partea stanga sub san
- 0De trei zile ma doare sub coaste in stanga
- 2Dureri in partea sanga a abdomenului
- 3Dureri in partea stanga
- 1Dureri excesive în abdomen
- 0Durere in partea stanga, balonare, de 7 zile
- 0Dureri de stomac si balonare cand apas, intepaturi si furnicaturi partea stanga sub coaste
- 11Va rog ajutor, sunt disperat - dureri si balonare in partea stanga abdominala si sa ragai incontinuu
- 1Durere stanga puternica
- 2Diagnostic colon iritabil
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: