durere in partea stanga intr-un punct fix.
buna ziua !!
de cateva saptamani bune am o durere infernala numai in partea STANGA jos, deasupra zonei inghinale. seamana putin cu ceea ce simti dupa ce alergi sau faci alt efort.
asta s-a intamplat de cand am luat un antibiotic ffff puternic (o singura pastila f concentrata), impotriva unei oarecare infectii genitale. problema e ca am mai continuat sa iau antibiotice in 2 serii de cate 10 zile si tot nu a trecut. simt durerea asta doar cand stau intr-o anumite pozitie (cum ar fi "pe partea stanga" asa cum se zice). nu ma doare decat cand stau in picioare cu mana in zona respectiva, pe stanga.cand stau jos imi trece si nu ma mai doare deloc).
as dori sa inteleg ce am si daca e de la antibiotice sau nu (si DE CE nu trece)
de cateva saptamani bune am o durere infernala numai in partea STANGA jos, deasupra zonei inghinale. seamana putin cu ceea ce simti dupa ce alergi sau faci alt efort.
asta s-a intamplat de cand am luat un antibiotic ffff puternic (o singura pastila f concentrata), impotriva unei oarecare infectii genitale. problema e ca am mai continuat sa iau antibiotice in 2 serii de cate 10 zile si tot nu a trecut. simt durerea asta doar cand stau intr-o anumite pozitie (cum ar fi "pe partea stanga" asa cum se zice). nu ma doare decat cand stau in picioare cu mana in zona respectiva, pe stanga.cand stau jos imi trece si nu ma mai doare deloc).
as dori sa inteleg ce am si daca e de la antibiotice sau nu (si DE CE nu trece)
3 comentarii
E bine sa faci un consult chirurgical.Intra in discutie si o hernie daca faci efort fizic sustinut.E f. importanta localizarea exacta a durerii
O ecografie abdominala este foarte indicata!Durerea nu poate fi de la antibiotice!!
Exista posibilitatea sa aveti endometrioza.Mergeti la un ginecolog si descrieti cu atentie durerea.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de 2 ani a inceput sa ma doara in partea stanga jos la burta
- 5dureri in partea stanga, balonare
- 5durere in partea stanga
- 20Durere in partea stanga si umflatura a coastelor !
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 3dureri in partea stanga
- 4durere sub coasta stanga
- 1Durere in partea stanga jos
- 9Dureri atroce sub coaste pe partea stanga (de doua luni) - fara diagnostic
- 4Sfat in legatura cu ecografie
- 2Ceva sub coasta stanga
- 0Durere coaste
- 0Durere in partea stanga
- 0Mă doare subcostal stânga când țin capul aplecat.
- 1Dureri excesive în abdomen
- 0Dureri in partea stanga, splina marita
- 1Durere situata lângă abdomen
- 2Diagnostic colon iritabil
- 9Dureri in piept stanga si pe toata partea stanga a corpului
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: