Dureri de stomac si balonare cand apas, intepaturi si furnicaturi partea stanga sub coaste

Buna ziua,
Sunt Andrei, am 21 de ani, 1, 80m si 56 Kg. Nu sunt foarte activ cand e vorba de sport dar fac abdomene acasa.
De 2 zile am dureri in continuu la burta, ma simt mereu plin (banuiesc in cauza balonarii) si nu am pofta de mancare. Daca mananc ma doare burta in partea stanga sus pe langa coaste. Nu pot sa fac deloc des treaba mare ca nu imi vine. Am fost la doctor am facut multe analize si mi au zic ca e totul ok la abdomen, nu am pietre sau ceva ingrijorator si ca sa i-au niste pastile de stomac si de durere. Daca nu mananc nimic durerile in stanga se amelioreaza dar cand apas pe burta in general toata burta e foarte contractata si balonata si ma doare. Se aude mereu cand apas ghiort si ca se misca multe gaze dar care nu le pot elimina deloc. M-as bucura tare mult daca as primii und raspuns. Multumesc.
Sunt Andrei, am 21 de ani, 1, 80m si 56 Kg. Nu sunt foarte activ cand e vorba de sport dar fac abdomene acasa.
De 2 zile am dureri in continuu la burta, ma simt mereu plin (banuiesc in cauza balonarii) si nu am pofta de mancare. Daca mananc ma doare burta in partea stanga sus pe langa coaste. Nu pot sa fac deloc des treaba mare ca nu imi vine. Am fost la doctor am facut multe analize si mi au zic ca e totul ok la abdomen, nu am pietre sau ceva ingrijorator si ca sa i-au niste pastile de stomac si de durere. Daca nu mananc nimic durerile in stanga se amelioreaza dar cand apas pe burta in general toata burta e foarte contractata si balonata si ma doare. Se aude mereu cand apas ghiort si ca se misca multe gaze dar care nu le pot elimina deloc. M-as bucura tare mult daca as primii und raspuns. Multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri partea stanga sub coasta
- 2durere in partea stanga jos insotita de o usturime, frisoane
- 4dureri abdominale in partea stanga
- 3Durere insuportabila in partea stanga exact sub coasta
- 20Durere in partea stanga si umflatura a coastelor !
- 3Durere in partea stanga
- 1Durere in partea stanga jos
- 0Dureri in partea sanga a abdomenului
- 9Dureri atroce sub coaste pe partea stanga (de doua luni) - fara diagnostic
- 6Durere in partea stanga sub coaste dupa mancare
- 0Dureri in partea stanga, splina marita
- 0Dureri partea stinga
- 1Problema colon
- 5Durere fiere, ficat? extenuare
- 1Ulcer duodenal posibil cu helicobacter?
- 3Hematolog - durere puternica în partea stânga sub coaste
- 2Boala a sângelui
- 2Senzatie de presiune in partea stanga langa stomac
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga durere subcostala stanga durere sub coaste in stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: