Dureri in partea sanga a abdomenului
Buna ziua!
De cateva zile am dureri in partea stanga a abdomenului, undeva in zona de mijloc dintre coaste si pelvis, uneori mai in fata, mai rar si in lateral. Nu pare a fi ceva muscular, dupa cum se simt, e mai in interior, si uneori ma doare putintel mai tare cand trag adanc aer in piept. Am gaze, bolboroseli, si scaune mai dese decat de obicei (3-4/zi), dar normale.
Ce ar putea fi si ce e de facut?
Multumesc.
De cateva zile am dureri in partea stanga a abdomenului, undeva in zona de mijloc dintre coaste si pelvis, uneori mai in fata, mai rar si in lateral. Nu pare a fi ceva muscular, dupa cum se simt, e mai in interior, si uneori ma doare putintel mai tare cand trag adanc aer in piept. Am gaze, bolboroseli, si scaune mai dese decat de obicei (3-4/zi), dar normale.
Ce ar putea fi si ce e de facut?
Multumesc.
2 comentarii
Control clinic la medicul de familie.
In functie de ce va gaseste va trimite sa faceti ecografie abdominala + alte analize.
Cu rezultatele reveniti la el, vi se pune diagnostic si vi se prescrie tratament.
In functie de ce va gaseste va trimite sa faceti ecografie abdominala + alte analize.
Cu rezultatele reveniti la el, vi se pune diagnostic si vi se prescrie tratament.
Evident ca stiu povestea cu medicul de familie.. Pe mine ma intereseaza perspectiva unui medic internist sau gastroenterolog.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere spate stanga ca un junghi
- 5balonare, digestie ingreunata, dureri in partea stanga in special dupa masa
- 4dureri partea stanga sub coasta
- 5durere in partea stanga sub coaste si unerori si in partea dreapta
- 3Dureri in partea stanga a stomacului
- 3Pentru durerile in partea stanga
- 5durere in partea stanga
- 20Durere in partea stanga si umflatura a coastelor !
- 3durere in partea stanga subcostala
- 0Discomfort partea stanga sub coasta ?
- 1Durere in partea stanga jos
- 3Arsuri stomac, durere surda in partea stanga sub san
- 1Durere de stomac in partea sanga si dreapta
- 0Dureri in partea stanga, splina marita
- 0Lovitura coaste partea stanga zona splinei
- 0Cauza Hepatomegaliei? Rog Interpretare rezultate
- 0Dureri de spate, abdomen si maxilar
- 4Posibil cancer colon?
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: