Dureri in partea stanga

Buna seara,
Acum 11 zile am cazut cu bicicleta pe partea stanga unde m-am lovit foarte tare. Am avut durere foarte puternica si in momentul cand inspiram ma intepa, a doua zi locul s-a invinetit, durere la mers, cand tuseam s-au sughitam ma intepa foarte tare, noaptea in pat nu puteam sa dorm pe partea stanga.La 4 zile am fost la un consult la medicul de familie aici in UK si unde mi s-a recomandat Ibubrofen si comprese reci.
In continuare am dureri, nu pot sa merg mai mult 5-10 min pe jos pentru ca obosesc mi se face rau(am citit, m-am informat, m-am documentat, fractura/contuzie nu este) ce as putea sa am?
In momentul de fata partea invinetita nu mai este asa de proeminenta dar totusi durerea persista.
Multumesc anticipat si astept o parere.
Kasyana
Acum 11 zile am cazut cu bicicleta pe partea stanga unde m-am lovit foarte tare. Am avut durere foarte puternica si in momentul cand inspiram ma intepa, a doua zi locul s-a invinetit, durere la mers, cand tuseam s-au sughitam ma intepa foarte tare, noaptea in pat nu puteam sa dorm pe partea stanga.La 4 zile am fost la un consult la medicul de familie aici in UK si unde mi s-a recomandat Ibubrofen si comprese reci.
In continuare am dureri, nu pot sa merg mai mult 5-10 min pe jos pentru ca obosesc mi se face rau(am citit, m-am informat, m-am documentat, fractura/contuzie nu este) ce as putea sa am?
In momentul de fata partea invinetita nu mai este asa de proeminenta dar totusi durerea persista.
Multumesc anticipat si astept o parere.
Kasyana
3 comentarii

Buna ziua, recomand sa revedeti medicul de familie in vederea extinderii investigatiilor daca simptomele persista. Ar trebui facuta si o radiografie toracica +/- ecografie abdominala intr-o prima etapa.

Multumsc frumos! da, un rx, dar pana sa fac acel examen, aici totul merge ca melcul, ma gandeam o idee, o parere ce ar putea sa fie.

Trebuie sa va ganditi ca poate sa fie inclusiv o ruptura de organ intern si nu va puteti juca. Mergeti urgent la investigatii.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere sub coasta stanga
- 4durere spate stanga ca un junghi
- 2incomod
- 4dureri partea stanga sub coasta
- 5dureri intercostale foarte frecvente si amorteli faciale
- 2dureri in partea stanga abdomen adolescenta
- 4dureri in partea stanga
- 3durere prelungita in partea stanga
- 3dureri in partea stanga
- 5durere in stanga, putin mai sus de inghinal
- 4furnicaturi si durere in spate partea stanga