Durere in gat mai jos
Buna ziua, am de ceva timp o durere in gat, in.partea dreapta, mai jos de amigdala. Durerea o resimt ca fiind mai profund in gat. De asemenea destul de des, de fapt mereu imi apar pe.amigdale, puncte albe, adica acele pietre sau cum se numesc. Am 38 de ani. Ce as putea face? Multumesc
3 comentarii
Am si respiratia ingreunata, nu stiu daca e din cauza asta sau si faptul ca sufar de anxietate. Si cand mananc parca imi ramane mancarea in gat. E posibil sa fie un abces faringian?
1 dacă e abces.. E cu febra și dureri insuportabile la înghițit. Se merge la orl
2 dar cred ca e cazul și de Gastrologie. Ce descrii în simptome.. Sunt urmarea unei alimentații incorecte di unui reflux gadtroesofagian
2 dar cred ca e cazul și de Gastrologie. Ce descrii în simptome.. Sunt urmarea unei alimentații incorecte di unui reflux gadtroesofagian
Abces periamigdalian am avut acum 8 ani in urma, dar acum ma gandeam la.unul parafaringian sau nu stiu cum.ii zice...am.gasit pe google ca e greu de depistat si e f periculos. Ce parere aveti? Sunt semne vizibile daca ar fi unul din acela? Va multumesc frumos pt timpul acordat. Va urmaresc de ani de zile, sunteti un medic mulinunat care mereu ajutati oamenii cu probleme, sfatuindu i cum e mai bine. Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri de gat copil 2 ani
- 11Secretii, tuse, dureri in gat.
- 8Durere cronica in gat
- 6Durere in gat
- 3Staphylococcus aureus
- 6durere in gat
- 2Durere in gat
- 3dureri in gat, pata pe limba si tuse
- 2Dureri in gat dupa amigdalectomie
- 1Va rog ajutati-ma - dureri de gat la inghitire
- 4Durere persistenta in gat
- 0Dureri in gat când inghit
- 1Ajutați-mă - pietricele pe amigdale
- 0Durere in gat
- 0Disconfort/durere in gat
- 1Dureri de gat frecvente
- 4Rog ajutor: Durere gat-ureche stanga!
- 1Amigdale dreapta umflata, dureri de gat!
- 1Durere în gât
Mai multe informații despre: durerea in gat cazeum
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: