dureri de gat... de la bere rece, scaldat in apa rece, curent de la santier
pe scurt bere rece scaldat in apa rece[ocna sb]curent de la santier prin urmare au aparut:dureri de cap somnolenta nu pot anghiti dureri in interiorul gatului dar mai ales in exterior[de la ureche spre umar] febra 38, 5 dureri musculaream inceput sa iau strepsils si amoxacilina 500mg toate simptomele au aparut de aseara.
va multumesc anticipat de raspuns
va multumesc anticipat de raspuns
3 comentarii
Eu zic ceva pe baza de paracetamol sau chiar vechea noastra aspirina, te infofolesti, sa-ti fie cald, sa transpiri, ca sa scada febra, din cauza asta ai dureri musculare..antibioticul se ia cand ai infectii, nu la raceli..daca nu se amelioreaza, fuguta la medic..
buna ziua am si eu o problema de o saptmana, ma doare foarte tare in gat cand inghit tin sa mentionez ca nu sunt racita, de doua zile mi au iesit bube in gura iat pe cerul guri mi se formeaza o crusta galbuie, ma mananca in gat in urechi si in cerul guri, si mi se usuca gura noaptea de nu pot sa dorm...de azi de dimineata mi sa umflat buza de sus rau de tot si am buite pe ea si ma dor si buzele acum...ce credeti ca poate fi? vreo candidoza?sau de la stomac ca pana acum am avut o duerere in piept si mi sa supus ca poate fi vorba de inceput de gastrita si am ;luat omeprazol patru zile si mi-a trecut insa de atunci au inceput aceste dureri in gat dupa care mi sa imflamat in gura..va multumesc si va rog sa imi spuneti ce credeti ca este sio unde sa ma duc
durerea in gat..fara simptome de raceala...sunt semne indirecte a problemelor gadtrice cu reflux
pe forum gasesti mii de sfaturi...ce regim trebuie sa adopti, ce tratament local se face...
consultul orl si gastrologie este obligatoriu...
pe forum gasesti mii de sfaturi...ce regim trebuie sa adopti, ce tratament local se face...
consultul orl si gastrologie este obligatoriu...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8dureri in gat si deficiente de vorbit
- 4amigdale inflamate
- 8Durere in gat des de cam 2 ani
- 2Dureri in gat
- 1durere in gat in sarcina, un tratament?
- 2Durere, usturime permanenta in gat
- 4Bube pe limba si durere in gat
- 6Durere in gat
- 1Cauza durerii in gat fara amigdalite
- 2durere insuportabila in gat
- 2probleme cu gatul
- 3Durere in gat
- 0Dureri de gat si limba
- 11Durere in git
- 1Dureri de gât
- 5Durere in gat, jena, gat umflat
- 10Durere permanenta in gat, de cateva luni
- 1Febra, frisoane, somnolenta, durere gat
- 4Durere amigdala
- 5Durere în gat de cateva luni, si disconfort.
Mai multe informații despre: durerea in gat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: