Durere in zona gatului

Buna seara, de cateva zile am o durere destul de suparatoare la gat, in partea dreapta. Nu ma doare mereu, ci doar cand misc capul in anumite pozitii, cand casc si uneori cand inghit. Durerea e localizata cam la nivelul marului lui Adam, exact in zona de unde se ia pulsul. Aici este o poza unde am incercuit zona dureroasa (http://i.imgur.com/tMrlA.jpg).
Nu stiu sigur daca este ganglion sau tendon. Zona pare sa fie putin intarita, dar nu este umflata. Nu am fost bolnav in ultima vreme, nu am facut efort deosebit de ce fac de obicei.
Nu stiu daca este relevant, dar am o istorie cu tendinitele. Am avut la mana dreapta acum 5-6 ani, am fost si operat. Am avut la piciorul stang acum un an, si recent mi-a revenit durerea in mana dreapta, cam in acelasi timp cu cea de la gat.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si eventuale sugestii.
Nu stiu sigur daca este ganglion sau tendon. Zona pare sa fie putin intarita, dar nu este umflata. Nu am fost bolnav in ultima vreme, nu am facut efort deosebit de ce fac de obicei.
Nu stiu daca este relevant, dar am o istorie cu tendinitele. Am avut la mana dreapta acum 5-6 ani, am fost si operat. Am avut la piciorul stang acum un an, si recent mi-a revenit durerea in mana dreapta, cam in acelasi timp cu cea de la gat.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si eventuale sugestii.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5puroi in gat, durere la inghitire
- 6de 2 saptamanii cam asa ma deranjeaza ceva in gat, in partea stanga mai exact
- 6Problema cu amigdale neinflamate
- 7ganglioni imflamati si reumatism
- 2Durere in gat - leacuri + medicamente
- 1Durere in gat
- 2Durere in gat in timpul cantatului
- 2Durere gat (astept urgent macar un rapsuns, multumesc).
- 1Durere in gat!
- 4Dureri in git
- 2Durere in gat, limba si maxilar
- 1Durere gat..ajutați-mă vă rog!
- 1Durere persistenta in gat
- 1Bube sau papile inflamate de culoare albă pe limba
- 9Durere in gat / amigdala dreapta
- 1Durere de gat persistenta, durere de amigdale persistenta
- 3Durere persistenta de gat
- 2Durere in gat
- 2Durere în gat la inghitire
Mai multe informații despre: durerea in gat