durere genitala+incomoditate la mers!

ieri dimineata m-am trezit cu o durere in partea stanga a orificiciului vaginal, putin mai in spate, catre anus, care e prezenta atunci cand merg sau cand apas zona respectiva. nu am niciun alt simptom, doar incomoditate si durere usoara. zona nu este iritata, umflata si nu prezinta modificari.
nu am intretinut relatii sexuale recent si mentionez si ca, am utilizat tampoane interne la ultima menstruatie, in urma cu 5zile. pana acum nu am avut nimic altceva. m-am trezit asa ieri dimineata. durerea cred ca vine din interior, probail dinspre peretele vaginal stang.
o sa merg luni la doctor.pana atunci, puteti sa imi spuneti daca aveti vreo idee a ce ar putea sa fie? va rog mult! multumesc!
nu am intretinut relatii sexuale recent si mentionez si ca, am utilizat tampoane interne la ultima menstruatie, in urma cu 5zile. pana acum nu am avut nimic altceva. m-am trezit asa ieri dimineata. durerea cred ca vine din interior, probail dinspre peretele vaginal stang.
o sa merg luni la doctor.pana atunci, puteti sa imi spuneti daca aveti vreo idee a ce ar putea sa fie? va rog mult! multumesc!
4 comentarii

Buna seara! Ceea ce descrieti dv seamana cu inflamatia glandei bartholin! Tb sa mergeti la un consult ginecologic si sa se decida conduita terapeutica!

Buna seara! Multumesc frumos pentru raspuns. Durerea nu apare la nivelul labiilor, ci mai in lateral, in exteriorul mucoasei, apoximativ in lateralul perineului..

Cel mai bine mergeti la consult! Puteti pune un supoz cu antiinflamator intre timp ca sa mai diminuati durerea!

Am fost la consult, insa doamna doctor respectiva a spus ca nu observa nimic anormal si ca este osul pelvin. Am intrebat-o de ce pana acum nu s-a simtit asa si de ce in partea dreapta nu este de asemenea umflat insa pot sa spun ca NU m-a bagat in seama. Nu stiu la ce ginecolog sa merg, eu locuind intr-un oras mic. Osul nu este cu siguranta, nu e nevoie sa fii medic ca sa iti dai seama. Este o formatiune intervaginala, destul de voluminoasa, care a aparut practic peste noapte in urma cu aproximativ 2 saptamani. Sunt foarte speriata si nu stiu la cine sa apelez. Daca ma puteti ajuta cu o parere, v-as fi recunoscatoare. Va multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Bubite mici in zona genitala
- 4stafilococ auriu-zona genitala
- 6mancarimi genitale la fetita de 5 ani
- 3nodul in zona genitala
- 8Pete galbene in zona pubiana
- 3ciuperca genitala
- 3dupa masturbare... am un disconfort fizic in zona genitala
- 3zona genitala
- 0usturimi in zona genitala
- 2miros neplacut in zona genitala
- 2Furuncul, umflatura in zona genitala
- 4am si eu o problema...
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 6Umflatura de marimea unei cirese in zona genitala
- 7Mici leziuni in zona genitala
- 2afectiune genitala in urma folosirii unui gel vaginal
- 3pete albe in zona genitala
- 1usturime genitala
- 6de 3 ani de zile am scurgeri vaginale abundente, urat mirositoare
- 3Inflamatie in zona genitala
Mai multe informații despre: Mersul schiopatat zona genitala durere perineu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: