boli genitale
imi puteti spune si mie care sunt bolile genitale care se pot dobandi si in urma folosirii in comul al lenjerii.prosoapelor, wc_ului..etc...?
9 comentarii
Da, aceste boli sunt lenjeroza, prosoposcolioza, plamumita si vecelioza.
Iti bati joc cumva de mine? Dar te inteleg...te sfatuiesc sa te duci sa vorbesti cu un copac, cu siguranta o sa rada copios la glumele tale!
Nu te supara, am facut numai o gluma si nu pe seama ta. Oricum nu cred ca iti scrie nimeni la astfel de intrebari al caror raspuns il gasesti peste tot daca ai google...
Unele infectii genitale [ trichomoniaza, candidoza ] si herpesul genital. Celelalte infectii au o sansa foarte mica de a fi transmise prin mijloacele enumerate de tine caci germenii responsabili sunt foarte putin rezistenti in mediul extern.
eu am cautat pe google, am vrut sa fac o clasificare boli infectioase genitale care se pot dobandi doar in urma unui act sexual neprotejas si boli care se pot dobandi si pe alte cai.. in fine...prietenul meu acuza niste molestari in zona penisului.dureri, usturimi la ejaculare si urinat, iritatii in zona preputului,..si nu mai are aceeasi rezistenta in timpul actului sexual si nici aceeasi dorinta...a fost plecat 2 luni din tara si a venit acasa cu aceasta infectie...iar eu vreau sa stiu daca aceasta a dobandit-o in urma unui act sexual cu alta persoana!:(
eu..din cate stiam candidoza si trichomoniaza se pot transmite dar in urma unui act sexual neprotejat... si scabia si paduchii lati s-ar incadra in cealalta categorie...(contaminare si in urma fol in comun a jenjeriei..wc-ului etc)
Trichomoniaza se transmite de regula prin contact sexual ; dar este posibila si transmiterea indirecta a bolii, datorita persistentei suficient de indelungate a parazitului pe obiectele infectate [ mai putin probabil la barbat ].Candidoza urogenitala se poate transmite si prin contiguitate, de pe obiectele contaminate, dar, incontestabil, si prin contact sexual. Germenii celorlalte infectii genitale sunt foarte putin rezintenti in mediul exterior si mor imediat.Scabia si paduchii se transmit si prin contact direct cu pielea, parul, lenjeria contaminate, pe fondul unei igiene intime si generale deficitare, conditii mizere de locuit etc.., nu prin colac de WC.Iar de la paduchi si scabie niciodata nu o sa ai usturimi la ejaculare si urinat.Nu mai cauta ce si cum a facut acea infectie genitourinara, sa mearga neaparat la dermatovenerolog si acolo veti lamuri ce fel de infectie este.
As dori sa o intreb pe d-na doctor Balcan, daca trichomonaza sau candidoza se pot lua din cazi cu apa sarata de mare care nu sunt decat spalate dupa folosirea unei alte persoane. Multumesc.
mi-au aparut niste bubite rosii pe preput, si prezint o usoara mancarime! ce recomandati domnilor medici?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Hpv
- 3zona genitala rosie, mancarimi, cojite care daca le rup sangereaza
- 4stafilococ auriu-zona genitala
- 2miros neplacut in zona genitala
- 4problema in zona genitala
- 5macmiror complex pt barbati: cum se aplica, de cate ori, ce cantitate?
- 2acum un an m-am imbolnavit in zona genitala de streptococ
- 3durere genitala care nu trece
- 8mi-a aparut ceva in zona genitala...
- 3alunite in zona genitala
- 6de cateva zile ma mananca si in interior si in exterior zona genitala
- 6Acum un an mi-au aparut niste negi mici... cu timpul au crescut
- 7lovitura zona genitala
- 7Mancarime in zona genitala
- 2Grup de pete rosii in zona pubiana in jurul organelor genitale masculine.
- 4durere genitala+incomoditate la mers!
- 2Durere in zona genitala
- 1Un fel de bubite in apropierea zonei genitale
- 2Despre col uterin
- 1Urgent ! Ajutor
Mai multe informații despre: zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: