Durere de umar, atat in miscare cat si in repaus
Buna dimineața!
Am 45 de ani, 1.70 si 78 de kg, sex feminin.(serviciul meu implica sedentarism.)Cam de aproximativ o saptamana ma doare umarul stang, indiferent de pozitia mainii, dar in special atunci cand o ridic deasupra capului sau cand ma imbrac, durerea a cedat cu nurofen si flamexin, dar imediat ce am incetat sa iau medicamentele a revenit(3 zile de medic).simt ca, in special dimineata, durerea coboara spre cot si parca cuprinde si muschiul.Ce ar putea fi si ce medic sa consult, ortoped, neurolog, reumatolog?!
Nu am alte afectiuni pe care sa le cunosc, exceptand o infectie urinara recidivanta!
Multumesc anticipat pentru raspuns si pentru implicare.
Am 45 de ani, 1.70 si 78 de kg, sex feminin.(serviciul meu implica sedentarism.)Cam de aproximativ o saptamana ma doare umarul stang, indiferent de pozitia mainii, dar in special atunci cand o ridic deasupra capului sau cand ma imbrac, durerea a cedat cu nurofen si flamexin, dar imediat ce am incetat sa iau medicamentele a revenit(3 zile de medic).simt ca, in special dimineata, durerea coboara spre cot si parca cuprinde si muschiul.Ce ar putea fi si ce medic sa consult, ortoped, neurolog, reumatolog?!
Nu am alte afectiuni pe care sa le cunosc, exceptand o infectie urinara recidivanta!
Multumesc anticipat pentru raspuns si pentru implicare.
2 comentarii
Buna ziua,
Cred ca ar fi util un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cred ca ar fi util un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Multumesc mult pentru sfat!M -ati scutit de un drum la cabinetul medicului de familie, cabinet f aglomerat!
Succes in ceea ce faceti!
Succes in ceea ce faceti!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Am o stare de rau generala, cu o senzatie profunda de neputinta - orice efort ma epuizeaza total
- 8dureri in umar
- 7durere umar
- 4Durere de umar dimineata
- 4Ma doare umarul
- 1durere de umar stang care nu mai trece
- 1Durere groaznica deasupra omoplatului stang
- 4dureri de umeri, genunchi, coloana.. de doi ani
- 2Probleme umar drept
- 2Durere de gat si umar
- 8Durere de umar de doi ani
- 2Nevralgie-umăr blocat
- 2Durere de umar