durere de umar numai cand ma dezbrac
Ma doare umarul drept dar numai cand ma dezbrac, dar durerea este f.mare, ca aproape nu pot sa misc mana.Am luat voltaren rapid de 50 mg..arcoxia de 60 mg. si m-am dat cu unguent diclac.Nu-mi trece si dureaza aceasta durere de 1 luna.Ce mai pot face?MULTUMESC
3 comentarii
Buna ziua!
Cauzele durerii pot fi de ordinul sutelor, in functie de sex, varsta, ocupatie, sporturi practicate, antecedente traumatice si de alta natura.
Esential este consultul clinic specializat, care poate decela originea durerii (poate fi o durere locala sau o cervico-brahialgie, in contextul unui sindrom compresiv radicular vertebral cervical.
Cu stima,
Marius uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Cauzele durerii pot fi de ordinul sutelor, in functie de sex, varsta, ocupatie, sporturi practicate, antecedente traumatice si de alta natura.
Esential este consultul clinic specializat, care poate decela originea durerii (poate fi o durere locala sau o cervico-brahialgie, in contextul unui sindrom compresiv radicular vertebral cervical.
Cu stima,
Marius uscatu
Chirurg Glezna si Picior
buna ziua!Am facut radiografie la umar si la coloana cervicala si mi s-a spus ca am bloc vertrebral c1, c2.Productiuni anterioare c 5, posterioare c 6 si demineralizare.MI-A RECOMANDAT CONTROL NEUROLOGIC SI RECUPERARE MEDICALA.AM 64 de ani, am lucrat in contabilitate, 1.64 si 75 kg.AM citit pe net ca s-ar putea sa ajung in timp in scaun cu rotile, ce pot sa fac? multumesc
Buna ziua!
Incepeti printr-un consult la NEUROCHIRURG.
Poate exista o hernie de disc cervicala cu potential invalidant, asa dupa cum deja v-ati informat.
Cu stima,
Marius uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Incepeti printr-un consult la NEUROCHIRURG.
Poate exista o hernie de disc cervicala cu potential invalidant, asa dupa cum deja v-ati informat.
Cu stima,
Marius uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11dureri la nivelul umarului
- 16Dureri umar stang
- 1dureri nevralgice
- 4dureri de umeri, genunchi, coloana.. de doi ani
- 6durere la umarul drept si imobilitatea bratului
- 2Probleme umar drept
- 5Probleme umar
- 10Dureri cervicale, umar si omoplat
- 3RMN umar
- 5Durere bratul stang, numai seara
- 1Dureri de umăr