Durere și umflatura umar stang

25-02-2023
ionela977
Nu este medic/terapeut
ionela977
De foarte multa vreme am dureri la umărul stang(am 18 ani in caz ca conteaza), sa fie vreo 3 sau 4 ani, pana acum un an, erau doar dureri simple pe care le ignoram crezând ca sunt produse de ghiozdan și nu sunt grave, ei bine, în ultimul an am tot avut niște dureri care se simțeau ca niște înțepături sau ca și cum acea zona mi ar arde, trebuia sa stau doar dreaptă sau întinsă, altfel nu treceau, nu știu cat de bine făcusem, dar când am văzut ca singura crema pe care o foloseam, nu și mai făcea efectul, am început sa pun gheata, apoi, o perioada am fost ok, în special după ce am terminat școala și n am mai dus nimic in spate, totuși, după ceva timp, durerile au apărut fiind mai grave, bănuiesc ca le am declanșat prin postura greșită, pentru ca nu lucrez nimic, oricum stăteam, orice făceam, simțeam ca mi ia foc umărul, pielea e foarte sensibila în zona aceea dacă o ating puțin ma doare, nu ma puteam scărpina, daca ridicam mana greșit ma durea, îl ultimul timp m am trezit cu o umflatura care ducea de la umar pana în spatele gatului puțin mai sus, însă după o zi s a retras, acu după o luna am ajuns in aceeași situație, abia mi pot misca gatul sau mana fara sa ma doara, plasturi cu ardei am folosit si ma iritau, cremele nu ajutau doar ma usturau groaznic, ce e drept totul am luat "după urechi", n am fost la un control pentru ca ma izbeam de "lasa, data viitoare ", credeți ca e ceva grav? acu mi e și frica sa ma ating, mi e frica sa ma duc la un control si sa aud ce am.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Umărul blocat sau înțepenit
  •