Durere de stomac dupa ce mananc dulce
Buna!
Dupa ce mananc dulciuri, am o senzatie ca si cum mi-ar fi foame, simt ca ma "roade" stomacul. Desi abia am mancat.
De la ce ar putea fi? S-a mai confruntat cineva cu asta? Poate e din cauza ca mananc prea mult dulce intr-o zi?
Dupa ce mananc dulciuri, am o senzatie ca si cum mi-ar fi foame, simt ca ma "roade" stomacul. Desi abia am mancat.
De la ce ar putea fi? S-a mai confruntat cineva cu asta? Poate e din cauza ca mananc prea mult dulce intr-o zi?
2 comentarii
Astazi am observat ca nu numai dupa dulce. Cel putin azi, toata ziua am avut aceasta senzatie ca ma "roade" stomacul, desi am mancat. Incep sa ma ingrijorez, nu stiu de la ce ar putea fi. Pe internet am citit despre tot felul de boli.
Buna
Cat ai glicemia?Eu am exact la fel și mi-au găsit un prediabet că aveam glicemia mare și acum țin regimcred că este o rezistenta la /carbohidrați /glucide/zahar.
Fa rost de un glucometru și ia-ți dimineață pe nemâncate glicemia.si atunci când simți a ea durere de stomac.De ex la mine apărea durerea îmi luam glicemia și o găseam ori prea mare ori puțin mai mica.
Sau mai pot fi arsuri stomacale.Du-te la medicul de familie și spune-i ce ai.Mai poate apărea foamea imediat după ce mănânci dacă consumi multe dulciuri și produse fast food, de la stres, etc Deci pot fi multe, trebuiesc făcute analize sau consult la medicul de familie.
Sănătate multa!
Cat ai glicemia?Eu am exact la fel și mi-au găsit un prediabet că aveam glicemia mare și acum țin regimcred că este o rezistenta la /carbohidrați /glucide/zahar.
Fa rost de un glucometru și ia-ți dimineață pe nemâncate glicemia.si atunci când simți a ea durere de stomac.De ex la mine apărea durerea îmi luam glicemia și o găseam ori prea mare ori puțin mai mica.
Sau mai pot fi arsuri stomacale.Du-te la medicul de familie și spune-i ce ai.Mai poate apărea foamea imediat după ce mănânci dacă consumi multe dulciuri și produse fast food, de la stres, etc Deci pot fi multe, trebuiesc făcute analize sau consult la medicul de familie.
Sănătate multa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ce poate sa fie ?
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 4Dureri de stomac dupa ce mananc alimente cu multa ceapa, usturoi
- 5am o fetita de 3 ani si zilnic o doare stomacul
- 21Vagotomia supraselectiva
- 2Dureri de stomac
- 5Dureri de stomac si greturi din cauza anxietatii?
- 6in urma unei tentative de sinucidere am ramas cu dureri de stomac
- 4dureri stomac in timpul antibioticelor
- 3dureri stomac
- 6EMANERA - depresie?
- 2Durere de stomac sau splina sau?
- 1Durere puternica de stomac mai sus puţin de buric
- 0Recomandare glucometru
- 2dulciuri
- 0dureri stomacale
- 47Dulciurile
- 1Din ce cauza am aceasta durere abdominala????
- 6"Daca mancam si sanatos insa mancam moderat si dulciuri, e o problema ?"
- 2Gastrită Va rog un răspuns
Mai multe informații despre: durerea de stomac consumul de dulciuri dulciurile alimentele dulci
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: