dureri de stomac
Buna ziua,
Am o problema de ceva vreme (aprox. 3 luni), si anume, faptul ca ma doare stomacul, in zona buricului. Durerea apare mereu cand fac efort (adica chiar daca merg 10 min pe jos, e o durere, mica ce-i drept, dar exista); de cateva zile, durerea a inceput sa radieze si in spate, spre rinichiul drept (banuiesc ca rinichiul e acolo), si ia amploare. Stiti cumva de la ce e? E o durere ca si cum as avea o curea ce ma tine strans, insa atata vreme cat stau linistit undeva, nu ma doare.
Problema e ca nu pot sa fac o endoscopie ceva, pentru ca sunt in Belgia, si aici preturile sunt exorbitante. Acum 5-6 luni am avut o piatra la rinichi de aprox. 1cm, si-atunci am facut de cateva ori ecografii, si era totul in ordine. Ma puteti ajuta?
Va multumesc mult.
Am o problema de ceva vreme (aprox. 3 luni), si anume, faptul ca ma doare stomacul, in zona buricului. Durerea apare mereu cand fac efort (adica chiar daca merg 10 min pe jos, e o durere, mica ce-i drept, dar exista); de cateva zile, durerea a inceput sa radieze si in spate, spre rinichiul drept (banuiesc ca rinichiul e acolo), si ia amploare. Stiti cumva de la ce e? E o durere ca si cum as avea o curea ce ma tine strans, insa atata vreme cat stau linistit undeva, nu ma doare.
Problema e ca nu pot sa fac o endoscopie ceva, pentru ca sunt in Belgia, si aici preturile sunt exorbitante. Acum 5-6 luni am avut o piatra la rinichi de aprox. 1cm, si-atunci am facut de cateva ori ecografii, si era totul in ordine. Ma puteti ajuta?
Va multumesc mult.
1 comentarii
Te rog sa îmi spui și mie dacă ai rezolvat ceva și ce aveai, ma aflu în același situație am făcut toate analizele probele și ecograf și ct și încă nu am aflat ce am. Mersi
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5gastrita? dati-mi o parere!
- 3tulburari digestive dupa ce am baut o cafea pe stomacul gol
- 2O intrebare.
- 3Probleme stomac - demoralizare
- 4Dureri ingrozitoare de stomac si lesin
- 0sensibilitate la stomac dupa argila
- 6In fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri groaznice de stomac...
- 5Dureri de stomac si greturi din cauza anxietatii?
- 6in urma unei tentative de sinucidere am ramas cu dureri de stomac
- 5Antibioticele si menstruatia
- 2durere de stomac cu atac de panica
- 3dureri stomac
- 1probleme la colon
- 1Criza puternica de arsuri la stomac + balonare
- 6Dureri de stomac
- 2mierea de albine sau orice alt dulce da senzatie de acreala
- 6Enterocolita, febra si crampele la stomac sunt de nesuportat
- 2Durere stomac
- 11Durere stomac, esofag, balonare, eructatii
Mai multe informații despre: durerea de stomac