dureri stomac-transpiratie-greata AJUTOR
Simptome:dureri de stomac puternice, transpiratie rece pe tot corpul mai ales la nivelul capului(frunte), stari accentuate de greata si ameteli.
Precizez ca am 21 de ani si mi-am facut analizele acum 3 luni, acestea incadrandu-se in parametrii normali si ca nu e prima data cand fac o "criza" de genul asta.Astept parerea unui medic sau a cuiva confruntat cu aceleasi simptome.Multumesc anticipat!
Precizez ca am 21 de ani si mi-am facut analizele acum 3 luni, acestea incadrandu-se in parametrii normali si ca nu e prima data cand fac o "criza" de genul asta.Astept parerea unui medic sau a cuiva confruntat cu aceleasi simptome.Multumesc anticipat!
2 comentarii
Daca durerile de stomac sunt persistente, probabil stare febrila, varsaturi, greata, complicatii alimentare, exista posibilitatea sa aveti o afectiune datorata alimentatiei sau sa suferiti de o boala gastrica (gastrita, ulceratie). Ati facut o endoscopie ca sa va fie confirmata/infirmata aceasta afectiune?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10test helicobacter pylori pozitiv
- 3greata, vertij, panica, puls accentuat.
- 3am senzatii foarte ciudate de panica, frica, problema e ca nu stiu de ce...
- 3Care ar putea fi cauza unei dureri stomacale la un copil?
- 13greturi, balonari
- 5am o fetita de 3 ani si zilnic o doare stomacul
- 3Talpile picioarelor impreuna cu pielea capului
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 5de vreo 2 saptamani am niste simptome foarte ciudate: tuse seaca, lipsa poftei de manacare, febra
- 0greata si stari de voma dupa efort
- 3Tantumul verde poate prevoca iritatie gastrica, dureri de stomac?
- 3Oboseala, transpiratie.
- 4Stare de greata
- 10Ameteli, greturi etc
- 2gama ggt foarte mare
- 1Greata la fiecare masa
- 0Afecțiune stomac
- 0Durere de stomac
- 0Cauze senzație de vomă si febră doar seara
- 0Greata, varsaturi, stare de slabiciune
Mai multe informații despre: Greata transpiratia durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: