Ma doare maseaua
Buna seara!Acum 2 zile mi-a fost scos nervul de la o masea care nu avea infectie doar ma durea din cauza cariei ajunse la nerv.Dupa scoaterea nervului mi-a curatat canalele si mi-a pus o plomba provizorie urmand sa ma duc la plombarea definitiva a maselei cand nu ma va mai durea deloc.Spuneti-mi va rog daca este normal sa ma mai doara inca maseaua(este o durere suportabiloa dar deranjanta).Ma doare si locul din cerul gurii unde mi-a fost facuta anestezia.Va multumesc!
2 comentarii
Da, este normal. Ti-au fost curatate canalele si probabil e reactia organismului tau la substanta respectiva. Trece cu antiinflamatoare. La mine cel mai bun a fost Nurofen pentru durere. Va durea cateva zile, poate chiar si o saptamana.
Sfatul meu este ca dupa ce-ti obtureaza canalele (practic dupa ce-ti plombeaza definitiv maseaua) sa faci o radiografie si sa vezi daca obturatia respectiva a fost facuta corect. Uneori, in functie de forma radacinii, medicii mai fac si rateuri.
Eu am fost la un medic foarte bun si practic a cerut radiografie dupa fiecare obturatie de canal.
Sanatate.
Sfatul meu este ca dupa ce-ti obtureaza canalele (practic dupa ce-ti plombeaza definitiv maseaua) sa faci o radiografie si sa vezi daca obturatia respectiva a fost facuta corect. Uneori, in functie de forma radacinii, medicii mai fac si rateuri.
Eu am fost la un medic foarte bun si practic a cerut radiografie dupa fiecare obturatie de canal.
Sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Durere & migrena?!
- 20Durere insuportabila
- 9Arsenic, dar dureros doresc raspuns urgent!! DURERE mare
- 6m-am trezit cu fata umflata, durerea (de dinti) a cam trecut, simt cum gingia este crapata
- 6e normal sa ma doara dupa polizarea dintilor?
- 3durere de molar atunci cand il ating
- 0Sunt 6 zile de cand mi-am scos nervul la o masea si tot ma doare
- 1Durere de masea.
- 2durere masea
- 1Durere la o masea cu pivot de sticla
- 0Dureri dentare
- 1Durere masea insuportabila la 48 de ore de la tratamentul stomatologic? Care ar putea fi problema?
- 4Durere groaznica si masea innegrita
- 8ajutati-ma
- 1Durere alternanta a dintilor
- 2Durere nelocalizata
- 4Durere masea cand calc pe pe ea mai ales cand mananc!
- 1Durere dinte fara carie
- 0Probleme la nervul trigemen sau infecție post extracție ?
- 2Molar inflamat
Mai multe informații despre: Durerea de dinti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: