Molar inflamat

31-01-2020
Nelika
Nu este medic/terapeut
Nelika
Buna seara. De o saptamana am o durere ingrozitoare de dinti. In urma cu 4 zile am reusit sa ajung la dentist. Acesta mi-a facut anestezie si mi-a gaurit molarul dupa care a lucrat in el si cu niste ace. L-a lasat asa si mi-a facut programare pt azi. Intre timp eu nu am dormit noaptea de durere. Azi am fost din nou si a incercat din nou cu acele sa curete, moment in care am simtit o durere groaznica. Mi-a zis ca e inflamat si sa il las in continuuare asa. Problema e ca eu am in continuare dureri insuportabile, am ajuns sa iau nurofen chiar si la 2 ore. Si urmatoare programare o am peste 10 zile pentru ca dr pleaca in concediu. Maine ar fi ultima zi in care e la cabinet. Ce sa fac? Sa stau cu durerile astea 10 zile si nurofen cu pumnul? Sau sa merg maine la cabinet fara programare? Are ce sa imi faca sau trebuie sa stau sa sufar. Sunt in germania si nu ma descurc foarte bine cu limba. Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
2 comentarii
0
31-01-2020, ora 08:27
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Mergeti din nou si spuneti ca durerea este insuportabila. Ar trebui sa luati antibiotice, dar din cate stiu eu in Germania nu se prea sau antibiotice in dureri de dinti.
0
01-02-2020, ora 11:16
Nelika
Nu este medic/terapeut
Nelika
Multumesc frumos pentru raspuns. Am fost din nou la control si mi-a dat reteta pentru antibiotic, deja dupa o zi de antibiotic ma simt mult mai bine. Va doresc weekend frumos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •