Molar inflamat
Buna seara. De o saptamana am o durere ingrozitoare de dinti. In urma cu 4 zile am reusit sa ajung la dentist. Acesta mi-a facut anestezie si mi-a gaurit molarul dupa care a lucrat in el si cu niste ace. L-a lasat asa si mi-a facut programare pt azi. Intre timp eu nu am dormit noaptea de durere. Azi am fost din nou si a incercat din nou cu acele sa curete, moment in care am simtit o durere groaznica. Mi-a zis ca e inflamat si sa il las in continuuare asa. Problema e ca eu am in continuare dureri insuportabile, am ajuns sa iau nurofen chiar si la 2 ore. Si urmatoare programare o am peste 10 zile pentru ca dr pleaca in concediu. Maine ar fi ultima zi in care e la cabinet. Ce sa fac? Sa stau cu durerile astea 10 zile si nurofen cu pumnul? Sau sa merg maine la cabinet fara programare? Are ce sa imi faca sau trebuie sa stau sa sufar. Sunt in germania si nu ma descurc foarte bine cu limba. Multumesc pentru eventualele raspunsuri.
2 comentarii
Buna ziua,
Mergeti din nou si spuneti ca durerea este insuportabila. Ar trebui sa luati antibiotice, dar din cate stiu eu in Germania nu se prea sau antibiotice in dureri de dinti.
Mergeti din nou si spuneti ca durerea este insuportabila. Ar trebui sa luati antibiotice, dar din cate stiu eu in Germania nu se prea sau antibiotice in dureri de dinti.
Multumesc frumos pentru raspuns. Am fost din nou la control si mi-a dat reteta pentru antibiotic, deja dupa o zi de antibiotic ma simt mult mai bine. Va doresc weekend frumos.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13imi iese maseaua de minte si de doua zile nu pot dormi
- 7durere acuta ureche si dinti
- 14scoatere nerv si durerea ulterioara
- 3O durere infernala.de masea sau nerv nu stiu
- 0Dureri inexplicabile de dinti dupa vizita la dentist
- 6e normal dupa ce iti aplica pivotul sa doara ingrozitor?
- 5Durere masea, granulom? Coronita?
- 7am nevoie urgent de un raspuns: de cam 10 luni am sifilis
- 4Extirparea nervului. Inca doare dupa 2 luni de la procedura
- 7Probleme masea pe care o 'tratez' de aproape un an de zile
- 2durere dinte/masea
- 8ajutati-ma
- 9Masea refacuta care doare
- 0Durere de masea
- 2Cum tratez o durere de masea de la curent
- 0Probleme la nervul trigemen sau infecție post extracție ?
- 2Dureri de măsea și otita externa bilaterala
- 1Durere masea
- 1Inflamație măsea
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: