durere de genunchi

29-09-2017
Ruxi2002
Nu este medic/terapeut
Ruxi2002
Buna ziua. Am 14 ani si practic inot de performanta de 7 ani. Iarna aceasta, cand am fost la ski, am sarit o rampa, iar la aterizare unul dintre picioare mi s a pus de a latul partiei si mi s a sucit genunchiul.. Pana nu am ajuns acasa...nu am simtit nicio durere. Dar apoi a inceout sa ma doara cand ma apasam pe picior..cand depuneam efort sau cand ma aplecam. Tata m a dus la un kinetoterapeut care mi a sous ca mi am intins ligamentul colateral intern. Am urmat sedinte de fiziotrapie si totul a revenit aproape la normal. Dar durerile au mai revenit..iar acu o saptamana..dupa un antrenament mai intens a inceput iar sa ma doara.(mentionez c eu la inot inot stilul brass..care se realizeaza din miscarea din genunchi a picioarelor). Ce ar trebui sa fac? ma ajuta benzile kinestiologice?...sau sa imi cumpar genunchera?. Multumesc.
1 comentarii
0
11-10-2017, ora 02:01
Psiholog Radu-Seicaru Geanina Florina
Psihologie, Str.Vitejilor,nr 19,sector 3,BUCURESTI
Psiholog Radu-Seicaru Geanina Florina
Buna seara
Puteti veni la sediul nostru ----------* daca sunteti din bucuresti sa aflam mai multe detalii legat de problema d.voastra si pt a stabili un plan de terapie de recuperare medicala pt a va putea desfasura in continuare activitatea in conditii optime

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: