Probleme la genunchi
Buna ziua!
Am un baiat de 19 ani si timp de 1 an de zile acuza dureri la ambii genunchi. Zilele acestea a cazut de doua ori din cauza ca nu-si simpte genunchiul drept. Mentionez ca a facut sport de performanta timp de 4 ani si jumatate (de la varsta de 12 ani pana la 17 ani). Vreau sa-i fac un RMN si sa cer sfatul unui medic.
Multumesc.
Am un baiat de 19 ani si timp de 1 an de zile acuza dureri la ambii genunchi. Zilele acestea a cazut de doua ori din cauza ca nu-si simpte genunchiul drept. Mentionez ca a facut sport de performanta timp de 4 ani si jumatate (de la varsta de 12 ani pana la 17 ani). Vreau sa-i fac un RMN si sa cer sfatul unui medic.
Multumesc.
3 comentarii
ce intelegeti Dvs prin faptul ca capilul Dvs nu simte genunchiul? genunchiul este instabil, amortit, nu are putere in picior?
in prima faza ar trebui un examen fizic competent, fara acesta nu are rost sa faceti nici o investigatie. chiar daca ar avea o leziune in genunchi, acesta nu ar explica de ce "nu simte" genunchiul.
in prima faza ar trebui un examen fizic competent, fara acesta nu are rost sa faceti nici o investigatie. chiar daca ar avea o leziune in genunchi, acesta nu ar explica de ce "nu simte" genunchiul.
Buna ziua,
Sunt Octavian si va spun cu, cuvinetele mele ce simt... Merg pur si simplu fara a face efort, fara a fi frig sau cald si pur si simplu imi cedeaza genunchiul, nu il mai simt (raman intr-un picior) simt o durere si ca ar trozni ceva..si in 10-20 secunde nu mai am nimic..
Unde si cu cine pot sa iau legaura pentru un examen fizic competent?
Multumesc mult pentru sfat si sugestii.
Sunt Octavian si va spun cu, cuvinetele mele ce simt... Merg pur si simplu fara a face efort, fara a fi frig sau cald si pur si simplu imi cedeaza genunchiul, nu il mai simt (raman intr-un picior) simt o durere si ca ar trozni ceva..si in 10-20 secunde nu mai am nimic..
Unde si cu cine pot sa iau legaura pentru un examen fizic competent?
Multumesc mult pentru sfat si sugestii.
trebuie sa alegeti un ortoped bun in artroscopia genunchiului
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2un raspuns urgent...durere de genunchi
- 10ma doare articulatia genunchiului
- 6dureri genunchi la 13 ani
- 6de aproximativ o saptamana am o durere la genunchiul drept, in partea interioara a piciorului
- 13osteoporoza si durere de genunchi
- 3am alunecat si am cazut pe genunchiul stang
- 2durere genunchi
- 2durere genunchi - in attn. dlui dr Marius Uscatu
- 7Durere sub genunchi
- 1Durere genunchi si metatarsian
- 1dureri genunchi drept
- 4Umflarea piciorului stang
- 1entezită fibroasă
- 2genunchi
- 5Ce poate fi?
- 1durere de genunchi
- 2Disconfort Genunchii
- 3Condropatie grad IV, leziune degenerativă grad III
- 1Ajutați-mă - imi joaca tare genunchiul si se aude o trosnitură si ma doare îngrozitor
Mai multe informații despre: Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: