Dureri genunchi
Buna Seara.
Am 16 ani si de vro 4 ani am dureri la genunchiul drept. La inceput doar 'scartia/fosnea' cand faceam sport dar in ultimul an ma doare chiar daca nu il misc. Scartie in continuare, ma doare tot genunchiul si simt ca situatia se inrautateste. Nu este umflat, nu este inrosit.
Nu am avut niciodata nimic rupt/luxat sau boli, probleme grave. In schimb de mica am avut o deficienta foarte mica de calciu insa care o tin sub control fara medicamente.
Sunt constienta de situatie de aceea imi voi face cat de curand programare de doctor dar vroiam inainte, niste pareri ca sa stiu la ce sa ma astept.
Am 16 ani si de vro 4 ani am dureri la genunchiul drept. La inceput doar 'scartia/fosnea' cand faceam sport dar in ultimul an ma doare chiar daca nu il misc. Scartie in continuare, ma doare tot genunchiul si simt ca situatia se inrautateste. Nu este umflat, nu este inrosit.
Nu am avut niciodata nimic rupt/luxat sau boli, probleme grave. In schimb de mica am avut o deficienta foarte mica de calciu insa care o tin sub control fara medicamente.
Sunt constienta de situatie de aceea imi voi face cat de curand programare de doctor dar vroiam inainte, niste pareri ca sa stiu la ce sa ma astept.
1 comentarii
Buna seara!
Nu exista nici o legatura intre calciu si suferinta D-voastra, care este una de natura pur mecanica (articulara).
Prin urmare, nu se pune problema de medicamente, ci de o evaluare la ortoped, care poate stabili daca aveti sau nu voie sa faceti eforturi fizice/sportive.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Nu exista nici o legatura intre calciu si suferinta D-voastra, care este una de natura pur mecanica (articulara).
Prin urmare, nu se pune problema de medicamente, ci de o evaluare la ortoped, care poate stabili daca aveti sau nu voie sa faceti eforturi fizice/sportive.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9amorteli maini si picioare, durere tendoane genunchi
- 12genunchi umflati si durerosi
- 7genunchi obositi
- 56dureri la genunchi
- 24articulatia genunchiului
- 5Fractura picior in 3 locuri: la genunchi, jos la glezna si la mijlocul osului
- 6Regiunea poplitee stanga.. ce as putea sa fac?
- 17Ce pot sa iau pentru durere de genunchi?
- 1durere de genunchi dupa bai fierbinti
- 0inflamarea genunchiului
- 1Dureri genunchi
- 4genunchi unflat
- 2Fase genunchi, ajuta?
- 1Crepitatii foarte mari la piciorul.stang.daca ma puteti ajuta.va rog
- 1durere de genunchi
- 1Ortopedie.. Condroblastom condil femural lateral
- 3Injecție acid hialuronic genunchi
- 3Condropatie grad IV, leziune degenerativă grad III
- 3Durere in zona genunchiului
- 1Dureri si “jenari” dupa injectare cu acid hialuronic
Mai multe informații despre: Genunchiul Durere de genunchi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Sindrom dureros patelofemural (genunchiul alergătorului)
- Durere de genunchi
- Durere de rotulă
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: