Sinuzita persistenta
Buna ziua! Problemele mele cu sinuzita au inceput din iarna, in urma unei raceli urate. Pot spune ca am ramas cu o oarecare sensibilitate de atunci deoarece oricand ma expun la frig (chiar si pe perioade scurte) resimt acele simptome. Problema e pe partea stanga. Recent, mi-am replombat 3 carii foarte urate de pe partea stanga si nu stiu daca are sau nu legatura, insa de atunci, uneori, cand ma trezesc dimineata (sau noaptea) imi simt urechea infundata, iar ieri dimineata m-am trezit deoarece imi pulaa foarte tare si simteam niste dureri extrem de intepatoare in interiorul urechii. M-am expus putin la frig insa nu stiu daca are vreo legatura. Sincer, nu stiu ce sa cred sau ce sa fac. Am fost la cativa doctori in trecut insa nimeni nu a stiut cu exactitate ce se intampla
1 comentarii
Da. Are legătură. Rădăcină dinților de sus sunt sub sinus. Faci radiografii rădăcină dinților de sus și te întorci la stomatolog sa vadă dacă sunt focare de infectie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 185timpan perforat
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 48Urechi infundate
- 25de o luna de zile am un fasait in urechea dreapta
- 0Senzatie de ureche infundata
- 6diagnostic: catar ototubar si am primit sfatul: operatie de polipi. E singura solutie?
- 4Ureche infundata, durere si sangerari
- 40durere langa ureche!
- 7m-am trezit cu urechea dreapta infundata si un fel de sunet
- 9dureri groaznice :ceafa, urechi, gat, maxilar pana la tampla
- 1antibiotic ORL
- 1urechi si nas infundate
- 1Ureche infundata
- 1ureche infundata
- 3Tiuit in ureche si ureche infundata dupa club
- 2Ureche infundata
- 1Ureche infundata plus ecou
- 7Orl - De o saptamana am urechea infundata, a inceput sa ma doara
- 2Ureche înfundată
- 3Hipoacuzie, catar tubar
Mai multe informații despre: Durere de urechi urechea infundata durerea de ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: