dureri cumplite de cap
![chita021079](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ! de citeva luni am o durere de cap ingrozitoare.in urma unei discutii am facut un rmn cu urmatoarul rezultat care nu m- a lamurit deloc.As vrea daca stie cineva cum sa intreprezeteze acest rezult sa m-a ajute. Rezultatul meste astel : irm hipofiza cu substanta de contrast -hipofiza cu captare neomogena de substanta de contrast pe secventele cu achizitie dinamica intraselar paramedian stinga, unde se evidentiaza un mic nodul cu diam 0.3/0.3cm ce determina usoara intendare a fundului selar ( ridicind suspiciunea de microdenon intraselar paramedian stinga).
Nu am priceput nimic din acest rezultat este tumora sau nu? cine ma poate ajuta cu un raspuns mai clar ii multumesc anticipat.
Nu am priceput nimic din acest rezultat este tumora sau nu? cine ma poate ajuta cu un raspuns mai clar ii multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dureri foarte dese de cap
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 0Dureri cronice de cap
- 8Buna ziua.. am dureri de cap
- 4Dureri de cap si pulsatii puternice la nivelul tamplelor.
- 1febra mare si dureri de cap
- 9dureri de cap la frig
- 2Dureri nestapanite de cap
- 0durere cap
- 6De doua zile am dureri de cap foarte mari, parca cineva mi-ar infinge un cutit
- 22Durere de cap aproape continua
- 2Dureri de ceafa, cap
- 0Ganglioni, dureri de cap zilnic
- 2De o saptamana ma trezesc cu dureri de cap... anemie?
- 0durere de cap partea stanga insuprtabila
- 2Cefalee intensa, stari de nevrozitate, probleme de memorie
- 6Oboseala musculara, ameteala si dureri de cap frecvente
- 25Dureri de cap, ameteala, vedere neclara, slabiciune
- 6Durere de cap continua
- 1Cefalee
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: