Durere coloana jos
Buna ziua! De o luna-doua am inceput cu o durere in spate, la “noada fundului” care aparea cand ma aplecam . Era o durere suportabila. Ulterior, am inceput sa simt mici intepaturi in zona lombara, ca si cum s ar prinde ceva de coloana. De asemenea, durerea din partea de jos a inceput sa apara si daca ma plimb mai mult, fiind nevoita sa ma asez pentru cateva minute. Am facut o radiografie unde mi s a spus ca am un inceput de spondiloza. Ma sperie tare mult aceste simptome deoarece am si slabit in aceasta perioada. Ce ar trebui sa fac? Ar putea fi ceva grav?
2 comentarii
Am uitat sa mentionez ca am 19 ani, am facut multa miscare pana acum 2 luni cand am oprit orice fel de miscare. Stau mult pe scaun pentru ca am mult de invatat. Nu am mai avut niciodata probleme cu coloana.
Intai de toate stai linistit, cunosc persoane care aveau probleme de sanatate legat de spate de tineri, cu tratament si kineto terapie si-au revenit. mergi la medicul tau de familie, povesteste-i ce simptome ai, si iti va spune exact ce ai de facut mai departe. Poate fi ceva minor mai ales la varsta ta. Cu cat mai repede cu atat mai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dureri de spate in zona lombare si dureri abdominale
- 10durere lombara care coboara pe piciorul stang si dureri fesiere
- 0Durere de spate in zona lombara
- 1Durere lombara de 8 luni de zile, dar nimic la RMN (la 19 ani)
- 0Durere lombara, testicul drept.
- 3Durere in regiunea lombara
- 1Durere lombara si hernie de disc?
- 5Interpretare radiografie coloana vertebrala toraco-lombo-sacrala+articulatii sacro-iliace
- 0Dureri spate tasare vertebre-NEUROCHIRURGIE
- 0Durere lombara fără amorțire picior
- 0Dureri lombare joase acute in primul trimestru de sarcina?!
- 0Durere lombara
- 1Durere de spate
- 1Durere lombara
- 2Cat timp ma mai droghez? antiinflamator pt durere lombara
- 0Intrebare ref dureri lombare
- 1Hernie de disc
- 0Dureri fizioterapie
- 0Dureri genunchi, spate, coate
- 0Durere spate
Mai multe informații despre: Durerile lombare Durerea lombara durere lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: