Durere coloana jos
Buna ziua! De o luna-doua am inceput cu o durere in spate, la “noada fundului” care aparea cand ma aplecam . Era o durere suportabila. Ulterior, am inceput sa simt mici intepaturi in zona lombara, ca si cum s ar prinde ceva de coloana. De asemenea, durerea din partea de jos a inceput sa apara si daca ma plimb mai mult, fiind nevoita sa ma asez pentru cateva minute. Am facut o radiografie unde mi s a spus ca am un inceput de spondiloza. Ma sperie tare mult aceste simptome deoarece am si slabit in aceasta perioada. Ce ar trebui sa fac? Ar putea fi ceva grav?
2 comentarii
Am uitat sa mentionez ca am 19 ani, am facut multa miscare pana acum 2 luni cand am oprit orice fel de miscare. Stau mult pe scaun pentru ca am mult de invatat. Nu am mai avut niciodata probleme cu coloana.
Intai de toate stai linistit, cunosc persoane care aveau probleme de sanatate legat de spate de tineri, cu tratament si kineto terapie si-au revenit. mergi la medicul tau de familie, povesteste-i ce simptome ai, si iti va spune exact ce ai de facut mai departe. Poate fi ceva minor mai ales la varsta ta. Cu cat mai repede cu atat mai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32durere lombara si abdominala dreapta
- 3ce inseamna descopatie lombara sciatica hiperalgica?
- 7Dureri lombare
- 2durere lombara stanga flanc stang
- 0Durere lombara, testicul drept.
- 0dureri lombare - hernie L5 S1 tratament
- 3sindrom compresiv lombar de 2 luni
- 1Dureri in zona lombara, radiografie coloana vertebrala.
- 17Raceala in zona lombara. Ajutor
- 6Dureri lombare
- 1Durere lombara sau ceva mai grav ?
- 1Durere in zona lombara sold si genunchi
- 0Durere lombara fără amorțire picior
- 0Dureri ( arsuri)lombare cu radiere in membrele inferioare
- 1Durere lombara la miscare brusca de aplecare
- 4Dureri de picior si spate
- 0Dureri fizioterapie
- 3Neuropatie sau altceva ?
Mai multe informații despre: Durerile lombare Durerea lombara durere lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: