dureri lombare cu usoara durere pe piciorul drept
Buna ziua ma numesc Nicula Sorina Doina am 43 de ani, iar in 2004 am fost operata la coloana, dubla hernie de disc. Spondiloza vertebrala lombara HDL4-5 si HDL5-S1 dreapta. In 2011 au reinceput durerile care le-am avut inainte de a ma opera. Am facut sedinte de fizioterapie si au cedat durerile. Datorita noului meu servici in care eram nevoita sa stau in frig si sa tot ridic tot felul de marfuri ce le aveam la vanzare, durerile au reaparut. Am facut iar fizioterapie, gimnastica medicala si nimic, durerea persista in continuare. M-am reintors la Spitalul Militar Bucuresti unde am fost operata acum 10 ani ptr. un consult la Dr.Maris. La recomandarea dansului in urma consultului am facut si RMN. A reiesit ca noua durere ce aparuse nu era cauzata de nimic din punct de vedere neuro-chirurgical. Dansul mi-a recomandat ceva sedinte de acupuntura. Mentionez ca sunt din Campina si nu cunosc vreun cabinet de profil. Daca ma puteti indruma spre un cabinet de acupunctura, kinetoterapie ceva sau o alta opinie asupra diagnosticului meu...va raman indatorata. Acum am o alta medicatie ceva injectii cu alge de mare...AFLUTOP...si XEFO-RAPID. Inainte de acestea am luat ARCOXIA, TRAMAL si DEXAMETAZONA si nu au avut efect. Dumneavoastra ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care nici cu AFLUTOP nu scap de durerile uneori atroce la partea de jos a coloanei, aproape de bazin?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 185borelia sau borelioza?
- 8Lombosciatica. Pot fi aceste dureri de la coloana?
- 7dureri puternice in zona lombara si la soldul drept.
- 3Rinichii
- 11hernie discala postero-laterala stanga la nivelul L4-L5
- 1dureri lombare
- 1durere lombara
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 1Durere lombara de 8 luni de zile, dar nimic la RMN (la 19 ani)
- 1Amortirea sezutului si in spatele coapselor
- 2Neplaceri in zona lombara
- 5ce trebuie sa fac pentru zona cervicala?!
- 1Dureri in zona lombara
- 0Dureri spate tasare vertebre-NEUROCHIRURGIE
- 0Hernie de disc?
- 0Durere lombara
- 3Sciatica... lombosciatica
- 2Cat timp ma mai droghez? antiinflamator pt durere lombara
- 0Dureri de spate după actul sexual
- 0Interpretare examen radiologic coloana vertebrala lombara(fata și profil)
Mai multe informații despre: Durerea lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: