Rinichi??? Grav?
buna, sunt fata am 20 de ani, si de ceva timp am dureri in partea de jos a spatelui, pina acum apareau rar si ma durea suportabil cind eram asezata sau cind mergeam, acum ma doare mai tare chiar si cind stau culcata sau in orice alta pozitie. Doare si chiar cind respir, imi vine greu sa respir ading in special..
Este durere la rinichi ?
De asemenea, am si cistita (daca asa se poate de spus nevoia permanenta insuportabila de a merge la toaleta, tine vreo 2 zile apoi dispare de la sine si peste ceva timp apare din nou, singe in scaun nu am avut)
ce poate fi? ma ingrijorez tare.. si sa stiu la ce am problema si la ce medic sa ma adresez..
Este durere la rinichi ?
De asemenea, am si cistita (daca asa se poate de spus nevoia permanenta insuportabila de a merge la toaleta, tine vreo 2 zile apoi dispare de la sine si peste ceva timp apare din nou, singe in scaun nu am avut)
ce poate fi? ma ingrijorez tare.. si sa stiu la ce am problema si la ce medic sa ma adresez..
1 comentarii
Buna ziua.
Mergeti la medicul de familie care daca e cazul, va trimite la urolog.
Mergeti la medicul de familie care daca e cazul, va trimite la urolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1nevoie de a merge la baie
- 3urinez des si ma dor ovarele
- 5minima protruzie discala si diminuarea lordozei lombare
- 0Durere de spate in zona lombara
- 0urinat de 22 de ori pe zi
- 3urinari dese + ca nu pot "sa tin mult in mine"
- 0sangerari anormale si o senzatie de urinare frecventa
- 1Greutati in respiratie, sufocare, palpitatii, transpiratii nocturne si urinari f.dese noaptea
- 4durere de spate-genunchi
- 5Dureri vezica, urinari dese
- 2Prurit vaginal
- 0Urinari dese
- 0Hernie de disc?
- 0Durere de spate
- 0Va rog indrumare, 3 operatii pe coloana, simptomatologia neschimbata
- 1Durere rinichi, incontinenta urinara
- 2Infectie urinara și simptome
- 0Durere spate
Mai multe informații despre: Durerile lombare Durerea lombara Urinarea frecventa durere rinichi durerea la rinichi durere lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: