Rinichi??? Grav?

buna, sunt fata am 20 de ani, si de ceva timp am dureri in partea de jos a spatelui, pina acum apareau rar si ma durea suportabil cind eram asezata sau cind mergeam, acum ma doare mai tare chiar si cind stau culcata sau in orice alta pozitie. Doare si chiar cind respir, imi vine greu sa respir ading in special..
Este durere la rinichi ?
De asemenea, am si cistita (daca asa se poate de spus nevoia permanenta insuportabila de a merge la toaleta, tine vreo 2 zile apoi dispare de la sine si peste ceva timp apare din nou, singe in scaun nu am avut)
ce poate fi? ma ingrijorez tare.. si sa stiu la ce am problema si la ce medic sa ma adresez..
Este durere la rinichi ?
De asemenea, am si cistita (daca asa se poate de spus nevoia permanenta insuportabila de a merge la toaleta, tine vreo 2 zile apoi dispare de la sine si peste ceva timp apare din nou, singe in scaun nu am avut)
ce poate fi? ma ingrijorez tare.. si sa stiu la ce am problema si la ce medic sa ma adresez..
1 comentarii

Buna ziua.
Mergeti la medicul de familie care daca e cazul, va trimite la urolog.
Mergeti la medicul de familie care daca e cazul, va trimite la urolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere lombara dr., probleme de mictiune (urinari dese)
- 13De o sapatamana: dureri lombare, mictiuni dureroase, dureri abdominale, inghinale si articulare
- 9sangerari si dureri ingrozitoare de mijloc
- 7ce as putea sa am? va multumesc
- 0senzatie de urinare continua si durere in partea de jos a spatelui
- 1Amortirea sezutului si in spatele coapselor
- 0remedii nonchirurgicale sau recomandari pentu fizioterapie sau alte metode
- 3durere coloana zona lombara
- 1Urinare frecventa
- 0Infecție urinara la 6 saptamani de la nastere prin cezariana
- 0Hernie de disc?
- 6Durere Spate
- 1Lombosciatica
- 1Durere de spate
- 5Durere de spate
- 0Fier oral si probleme la rinichi
- 2Durere lombara
- 3Durere de spate, am ridicat niște greutăți
- 1Hernie de disc
- 1Durere lombară
Mai multe informații despre: Durerile lombare Durerea lombara Urinarea frecventa durere rinichi durerea la rinichi durere lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: