Dupa cat timp se depisteaza o posibila sarcina la ecograf?

Ma intereseaza la cate zile dupa intarzierea menstruatiei, medicul ginecolog poate spune cu precizie daca esti insarcinata?
2 comentarii

Monica asta este cea mai mare temere a ta sau chiar crezi ca esti insarcinata?cu un test de sarcina ai incercat?
am vazut toate postarile tale si nu te pot intelege.Nu poti trai doar cu frica asta, daca te protejezi sunt putine sanse sa ramai insarcinata.
am vazut toate postarile tale si nu te pot intelege.Nu poti trai doar cu frica asta, daca te protejezi sunt putine sanse sa ramai insarcinata.

Multumesc de incurajare. Da, am facut azi un test de sarcina si a iesit negativ. Sper sa nu fie nici un fel de problema. De sambata am inceput administrarea Yasmin. Ieri am avut un contact sexual, dupa care am sangerat. Anul acesta am efectuat examenul Papanicolau si a iesit ok. Care sa fie cauza?
Mentionez ca am mai patit sa sangerez dupa actul sexual, dar ginecologul nu mi-a dat un raspuns clar.
Mentionez ca am mai patit sa sangerez dupa actul sexual, dar ginecologul nu mi-a dat un raspuns clar.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??