Doua drajeuri Logest uitate

Buna ziua! Folosesc anticonceptionalele Logest de cateva luni. Am inceput un blister nou Marti - 30 Mai si am uitat sa iau un drajeu in ziua de Vineri - 2 Mai, deci in prima saptamana. Am continuat sa le iau conform prospectului, in cele 7 zile mentionate. Oricum nu am avut contact sexual de cand am inceput acest blister si pana acum, cand am uitat a doua pastila din blister, azi pe 10 Iunie, deci in a doua saptamana. Inca nu am avut contact sexual, am luat drajeul uitat atunci cand mi am amintit, dar saptamana viitoare vine prietenul meu si nu apuca sa mai treaca cele 7 zile. In prospect am vazut ca trebuie sa contactez medicul daca am uitat 2 drajeuri din acelasi blister. Se mai aplica regula ca timp de 7 zile sa folosesc metode suplimentare si apoi totul sa fie in regula daca am uitat 2? Sau trebuie sa folosesc metode suplimentare pana la terminarea blisterului, sau pot face pauza de 7 zile ca sa imi apara menstruatia si apoi sa incep un blister nou? Sau care este treaba cu 'mai mult de 1 drajeu uitat'. Mentionez ca la ambele drajeuri au trecut mai mult de 12 ore de cand trebuiau sa fie luate. Imi pare rau pentru romanul scris, dar am vrut sa dau suficiente informatii. Multumesc!
2 comentarii

Terminati folia si protejati-va suplimentar cu prezervativ sau spermicid!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 4am uitat pastila... exista riscul sa fiu insarcinata?
- 5am uitat o pastila logest.. sunt insarcinata?
- 6Intrebare: cum e corect sa luam o pilula uitata?
- 2comprimat uitat in prima saptamana-contact sexual
- 3am uitat o pastila de mercilon in prima saptamana
- 3am pierdut o pastila de yasmine
- 9mi-am dat seama ca am uitat sa iau pastila de miercuri si joi
- 1am sarit peste o pilula
- 6am luat pastila cu 12 ore mai tarziu.. sunt insarcinata?
- 4Pastila omisa in saptamana 3
- 0am uitat 2 pastile
- 1Pastila uitata
- 3Ultima pastila de yaz
- 1am uitat primele 2 pilule Desorele
- 0Logest
- 0Am uitat sa beau ultima pastila
- 0Karissa uitata in prima saptamana
- 0Am uitat 3-4 zile la rând sa iau pastilele la ora obișnuita.
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: