am uitat sa incep pastilele
buna ziua.am o mare problema cred.din cauza unor probleme am uitat sa incep al 5-lea blister.am avut si relatii sexuale neprotejate.se poate sa fii ramas insarcinata, pentru ca iau de ceva timp anticonceptionale.va rog sa imi rapsundeti urgent.sunt foarte speriata.va rog din suflet.
3 comentarii
Depinde in ce zi ai avut relatii sexuale neprotejate, da mai multe detalii, daca ai avut relatii sexuale neprotejate imediat dupa menstruatie iar menstruatia a durat putine zile, ai sanse mari sa nu fi ramas gravida. Spune mai multe detalii, in ce zi calendaristica a inceput menstruatia si in ce zile ai avut contacte sexuale neprotejate.
O femeie poate ramane gravida din prima luna a renuntarii la anticonceptionale, efectul lor nu se extinde asupra niciunei luni ulterioare.
O femeie poate ramane gravida din prima luna a renuntarii la anticonceptionale, efectul lor nu se extinde asupra niciunei luni ulterioare.
ciclul mi-a venit pe 11 decembrie.s-a terminat pe 15 decembrie.am avut relatii sexuale, 17 si 18.dupa cate am citit eu pe internet nu cred ca pot ramane, dar oricum sunt nelinistita si imi este frica.
Sunt sanse extrem de mici sa fii gravida, stai linistita si asteapta luna viitoare fara stres. Potrivit metodei calendarului, in cazul in care ai un ciclu lunar de minim 28 de zile nu vei ramane gravida. Eu zic sa nu te stresezi degeaba.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pilulele yasmin sunt la fel sau difera intre ele?
- 2am uitat sa iau o pilula Rigevidon
- 2uitat a 9-a pastila logest
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 3Am uitat pastila!!!
- 4am uitat sa incep un blister nou
- 3uitat o pastila anticonceptionala
- 5Pastila uitata! (au trecut mai mult de 12 ore).
- 5din greseala am uitat sa iau pastila de luni din blisterul de anticonceptionale...
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 32 pastile de yaz uitate
- 2am uitat 2 pilule
- 1pilula uitata (Diane 35)
- 4Sangerare vaginala
- 1am uitat primele 2 pilule Desorele
- 0Am uitat sa beau ultima pastila
- 0Va rog sa imi răspundeți urgent
- 0Ajutor!!! trebuia sa iau pastila si am uitat
- 0Logest uitat
- 0Pilule contraceptive uitate!
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata