uitarea unei pastile
Am uitat pastila de ieri. Pastila trebuia luata la ora 21. Este pastila din ultima saptamana? Ce ma fac?
10 comentarii
pai nu dispera!iei pastila atunci cand iti aduci aminte!!ia-o azi !!
ati mai intalnit asemenea cazuri? Din propria mea experienta va marturisesc ca s-a mai intamplat o singura data sa continui cu folia urmatoare fara a face pauza de 7 zile si nu am avut sangerari, dar nu am uitat nici o pastila atunci, asta e diferenta. Se poate intampla sa am mici sangerari in acest caz ca am uitat o pastila si incep cu folia urmatoare?
sincer nu am mai folosit de ani de zile si nu mai imi aduc aminte!!dar stiu ca daca uiti pastila din ziua luni o iei cat mai curand posibil iar daca ajungi in ziua marti nu o mai luati pe cea de luni ci doar pe cea din ziua de marti.asta a fost un exemplu!
E nevoie de metode contraceptive suplimentare in cazul in care uiti o pastila din a treia saptamana? Am uitat-o vineri iar sambata le-am luat pe ambele. Am procedat corect? Asa am citi in prospect. Si pot continua cu urmatoarea folie? Este vorba de Jeanine
nu este nevoie de supliment contraceptiv daca uiti sa iei o data pt ca inca nu isi pierde efectul asa repede dar nu mai lua niciodata pastila pe care ai uitat-o decat daca iti aduci aminte dupa cateva ore dar daca ajungi la ziua urmatoare o lasi in folie pe cea care ai uitat-o si o iei doar pe cea din ziua corecta!!in prospect scrie sa iei pilula daca nu depaseste o zi ci doar un interval de cateva ore.altfel nu...eu am luat microgynon si stiu ca asa era!de jeanine nu am auzit, poate o fi altfel...dar nu cred.scrie-mi si mie exact ce scrie la mod de administrare si iti zic dupa aiai!!pup
ce se intampla daca iei doua pastile intr-o zi din greseala? Eu mai am o folie pentru orice eventualitate sa iau pastila care nu trebuia sa o iau din acea folie?
nu se intampla nimic daca iei din greseala 2 pastile dar incearca sa nu mai repeti greseala.nu mai lua din nici o folie nici o pastila pt ca se deregleaza tot!!asteapta pana la ziua respectiva si evita contactul sexual pt orice eventualitate!!
salut..ma numesc ramona..am 20 de ani si timp de 3 ani an luat anticonceptionale..mam hotarat sa fac o pauza..dar nu pt a ramane insarcinata ci pentruca mi sa parut ca este prea mult timp de cand leam luat si nu am facut nici o pauza..nu am avut nici un fel de probleme de cand leam luat..insa de cand leam lasat..am niste scurgeri de sange:(((...am si dureri de burta...nu stiu ce sa zic poate ca am si racit...va rog sa imi raspundeti sunt ff ingrijorata...este normal sa ai scurgeri de sange??ce alte simtope poti avea??, , , , va rog sa ma ajutati cu raspunsurile voastre..sau cel putin cu o parere...va multumesc frumos..
buna!sunt andreea...am o intrebare si va rog sa ma ajutati...iau anticonceptionale melleva 35 de vreo 5 luni...luna aceasta, intr-o sambata, am uitat sa iau o pastiluta la ora normala, 8.30, si am luat-o la ora 2, 30, deci cu intarziere de 6 ore.luni dimineata ma avut contact sexual.saptamana asta marti am terminat blisterul si miercuri trebuia sa-mi vina menstruatia, nu???azi e sambata si ink nu mi-a venit...credeti ca sunt insarcinata???help pls.
am si eu o problema...am uitat 2 pastile consecutiv.ce sa fac acum?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am uitat sa iau pastila de a doua zi.. ce sa fac?
- 2uitat a 9-a pastila logest
- 3am uitat sa iau o pilula si am luat-o dupa aproape 2 ore.
- 3am uitat pilula.. e nevoie de contraceptie suplimentara?
- 4am uitat sa incep un blister nou
- 1am omis sa i-au o pilula
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 10o pastila minus
- 4Omiterea unei pastile contraceptive
- 0anticonceptionalele
- 0pastila uitata fara contact sexual anterior
- 0pastila uitata
- 1Sunt gravida???
- 6Inceperea foliei de coc uri cu o zi mai tarziu
- 0Uitarea unei pastile Belara
- 0Urgent, va rog - am uitat sa iau o pastila Yaz