din cauza caderilor de glicemie mi-e frica sa plec de acasa fara mancare la mine
am citit la fiecare ce frica are, de spatii inchise sau deschise, sa nu moara, etc. Eu din cauza caderilor de glicemie mi-e frica sa plec de acasa fara mancare la mine. Sunt atat de speriata incat si daca merg la o nunta imi iau mancare cu mine ptr. cazul in care nu dau mancarea la timp. Orice sfat, VA ROG!
5 comentarii
din ce spui tu, mai bine mergi la un medic sa rezolvi cu caderile astea de glicemie, sa vezi de unde vin, etc.
fricile de care ai citit, au un obiect virtual, nu real: o spaima imaginara.
daca insa la tine exista dovezi ca faci astfel de caderi glicemice, e posibil ca si precautiile tale sa fie indreptatite !
cu toate astea, ma intreb daca nu ai putea umbla mai comod cu un baton compact de ceva dulce la tine, in loc de mancare.(model Snickers, Mars, Twix, Bounty) sau cu bombonele pana afli de unde provine simptomul tau si il rezolvi medical.
Nutritionistii chiar sunt de parere, din cate stiu, ca aceste caderi glicemice se rezolva cel mai bine avand mai multe mese mici la intervale mai dese pe parcursul unei zile.
toate cele bune,
Andrei
fricile de care ai citit, au un obiect virtual, nu real: o spaima imaginara.
daca insa la tine exista dovezi ca faci astfel de caderi glicemice, e posibil ca si precautiile tale sa fie indreptatite !
cu toate astea, ma intreb daca nu ai putea umbla mai comod cu un baton compact de ceva dulce la tine, in loc de mancare.(model Snickers, Mars, Twix, Bounty) sau cu bombonele pana afli de unde provine simptomul tau si il rezolvi medical.
Nutritionistii chiar sunt de parere, din cate stiu, ca aceste caderi glicemice se rezolva cel mai bine avand mai multe mese mici la intervale mai dese pe parcursul unei zile.
toate cele bune,
Andrei
am fost la toti medicii din brasov, am facut toate analizele, respect ceea ce mi-a recomandat nutritionistul adica mese mici si dese si am scos zaharul din alimentatie. Degeaba. Tot nutritionistul mi-a recomandat xanaxul. Toate analizele sunt bune, ecografe etc. Ceea ce nu am specificat este ca tatal meu a murit cu 2 luni inainte sa inceapa problemele mele. a fost paralizat timp de 7 ani, si in ultimele luni de viata a suferit foarte mult. e prima oara cand vorbesc despre asta.
si cum stii ca ceea ce ti se intampla tie sunt caderi ale glicemiei ?
e posibil sa fie altceva (de exemplu, o forma de atac de panica) care sa para ca are forma de cadere glicemica.
in acest caz, mai bine decat xanax-ul poate fi ideea de a vizita un psihoterapeut (bun) din Brasov.
(pe de alta parte ma intreb ce fel de nutritionist recomanda xanax ? cum vine asta ?)
E posibil ca manifestarile sa aiba legatura cu tatal tau si cu modul cum ai trait tu (sau ti-ai reprezentat) evenimentele din ultimele luni. Ar fi ok sa explorezi putin asta cu ajutor profesionist.
Toate cele bune,
Andrei
e posibil sa fie altceva (de exemplu, o forma de atac de panica) care sa para ca are forma de cadere glicemica.
in acest caz, mai bine decat xanax-ul poate fi ideea de a vizita un psihoterapeut (bun) din Brasov.
(pe de alta parte ma intreb ce fel de nutritionist recomanda xanax ? cum vine asta ?)
E posibil ca manifestarile sa aiba legatura cu tatal tau si cu modul cum ai trait tu (sau ti-ai reprezentat) evenimentele din ultimele luni. Ar fi ok sa explorezi putin asta cu ajutor profesionist.
Toate cele bune,
Andrei
Pentru ca esti din Brasov iti recomand sa mergi la Centrul Terapeutic Ralsante de pe str. Harmanului (vis-a-vis de Peco Rompetrol). Vei primi informatiile de care ai nevoie!
Cine-mi poate recomanda si mie un nutritionist bun, in Brasov!???
astept cu nerabdare un raspuns.
astept cu nerabdare un raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tulburari psihice, frica, pesimism, agresivitate
- 4Am doar 18 ani..nu accept asta:(! partea a II a
- 3ma tem in genere de noapte, nu pot dormi singura in casa nici intr-un caz
- 5Valori normale ale glicemiei la copii
- 5cum trebuie consumata cantitatea de carbohidrati-zi?
- 8frica persistenta!
- 10sa-mi spuna cineva.. unde sa ma duc?
- 3Glicemie mare...la un copil
- 6anxietatea, lesin, glicemie scazuta, teama
- 1Alimentatie potrivita pentru o persoana cu glicemie relativ mare
- 8Probleme psihice. A inceput sa fie obsedat de starea lui de sanatate
- 7Atacuri de panica fobie anxietate?
- 7anxietate, frica de moarte, frica de a mi se face rau
- 20Psihiatru bun iasi
- 1Grup de suport pentru anxietate si fobii 'Serile de alergat frici'
- 1glicemie crescuta
- 1hipoglicemie
- 2Ce este? imi e frica sa nu se intample ceva rau.
- 1Glicemie in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: