Dilema - Cand pot sa fac testul de sarcina?
Am si eu o problema si as vrea sa stiu cand imi pot face testul de sarcina si daca pot sa fiu insarcinata deoarece ultima oara am facut.o neprotejat cu toate ca nu si.a dat drumu' in mine.
Nu stiu daca mam exprimat bine dar este pentru prima oara cand intru pe un forum si pun o intrebare.
Astept un raspuns.
Nu stiu daca mam exprimat bine dar este pentru prima oara cand intru pe un forum si pun o intrebare.
Astept un raspuns.
10 comentarii
La 7-9 zile dupa contactul sexual deja se poate face. Ca sa fii sigura, intreaba si faramcista, dar scrie si pe testul respectiv.
Mi-e imposibil sa-ti spun si niciun medic n-ar putea fara testare.Iti doresc sa fie cum iti doresti.
nu am experienta si de aceea sunt putin speriata, multumesc pentru raspunsuri.
prietenul meu mi-a zis ca daca si-ar da drumul in mine eu as simti este adevarat?
Nu, nu este adevarat. Pot exista cantitati mici de sperma pe care sa nu le simti, sau numai dupa incheierea actului sexual, ceeea ce deja e risc de sarcina.
@ denisa
Pe viitor fii mai prudenta, nu e cazul sa te trezesti acum cu vreun copil nedorit, pe criza asta.
Pe viitor fii mai prudenta, nu e cazul sa te trezesti acum cu vreun copil nedorit, pe criza asta.
da stiu ca trebuie sa fiu mai prudenta numai ca eu mereu stau cu gandul si am mereu o teama sa nu raman gravida chiar daca am facut.o protejat nu stiu de ce am mereu teama asta.
Poate ai aceasta teama, deoarece in subconstientul tau, stii foarte bine ca nu este bine sa ai relatii intime cu prietenul, fara sa ai o relatie stabila, precum casatoria.
Relatia sexuala este o mare responsabilitate, care poate determina multe efecte negative pe termen mediu si lung.
Relatia sexuala este o mare responsabilitate, care poate determina multe efecte negative pe termen mediu si lung.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7de ce mi a intarziat ciclul timp de doua luni?
- 16Sarcina extrauterina si testul de sarcina
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 4Ciclu neregulat, intarziere cu 3 zile mai mare decat de obicei, rezultate test sarcina
- 3test de sarcina negativ...dar am unele simptome de sarcina
- 2Este oare posibil ca testul sa nu arate o sarcina fiind prea avansata?
- 6nu reusesc sa concep un bebe!
- 3sunt sau nu insarcinata?
- 5test de sarcina negativ + menstruatie = sarcina?
- 32 teste de sarcina, ambele au fost negative se poate totusi sa fie vb de sarcina?
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 10ajutati-ma va rog((( sarcina?
- 7vreau un bebe
- 5Mi a intarziat ciclu 4 luni, am facut 5 teste de sarcina si toate au iesit negative
- 2La cate zile dupa ciclu mai pot face un test de sarcina?
- 0mi-a intarziat 10 zile test negativ
- 10Sarcina dupa postinor 2 si test de sarcina negativ ?
- 1Se poate sa fiu insarcinata? Am nevoie De sfatul unui medic va rog!
- 1Test negativ
- 0Primul test pozitiv al doilea negativ!! Ajutor!!!
Mai multe informații despre: testul de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: