trebuia sa fac pauza si nu am mai facut
buna ziua.
trebuia sa fac pauza de 7 zile dar nu am mai facut ptr ca trebuia sa plec in concediul si am vrut sa evit neplacerile. am continuat cu urmatorul blister. acum sunt in ziua 5-a de pauza din cele 7. urmatorul blister cum il iau, continui cu cel inceput sau cu unul nou. si daca il continui pe cel inceput cum fac?
multumesc anticipat pt ajutor.
trebuia sa fac pauza de 7 zile dar nu am mai facut ptr ca trebuia sa plec in concediul si am vrut sa evit neplacerile. am continuat cu urmatorul blister. acum sunt in ziua 5-a de pauza din cele 7. urmatorul blister cum il iau, continui cu cel inceput sau cu unul nou. si daca il continui pe cel inceput cum fac?
4 comentarii
nu aţi făcut pauză dar nu aţi luat al doilea blister până la capăt?- trebuia luat până la capăt şi făcut pauză la final- poate nu am înţeles bine
nu, nu din pacate nu am terminat al doilea blister. ce pot sa fac acum?trebuie sa incep dupa pauza de 7 zile un nou blister sau?
multumesc frumos!
multumesc frumos!
buna ziua.
trebuia sa fac pauza de 7 zile dar nu am mai facut ptr ca trebuia sa plec in concediul si am vrut sa evit neplacerile. am continuat cu un nou blister. acum sunt in ziua 5-a de pauza din cele 7. urmatorul blister cum il iau, continui cu cel inceput sau cu unul nou. si daca il continui pe cel inceput cum fac?
trebuia sa fac pauza de 7 zile dar nu am mai facut ptr ca trebuia sa plec in concediul si am vrut sa evit neplacerile. am continuat cu un nou blister. acum sunt in ziua 5-a de pauza din cele 7. urmatorul blister cum il iau, continui cu cel inceput sau cu unul nou. si daca il continui pe cel inceput cum fac?
eu aş recomanda pauză de o lună apoi reluate pastilele începând cu prima zi de menstruaţie, ca la prima folie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pot sa raman insarcinata in timpul celor 7 zile de pauza?
- 4pauza de anticonceptionale
- 3protectie in cele 7 zile de pauza
- 3Cat se face pauza dupa 3 ani de antic.?
- 3dilema
- 2am nevoie de un raspuns rapid pentru a sti ce sa fac pls
- 5anticonceptionale si pauzele...
- 3in perioada de pauza sunt protejata in continuare?
- 4am terminat prima folie, pauza sapte zile.. sunt protejata?
- 4logest pauza
- 3pauza intre anticonceptionale?
- 3Pauza anticonceptionale
- 4in cele 7 zile de pauza voi fi protejata?
- 5este posibil sa raman insarcinata daca intrerup anticonceptionalele o zi?
- 4Menstruatie intarziata dupa pauza la anticonceptionale
- 06 zile pauza in loc de 7
- 1Pastile karissa
- 0Pauza anticoncepționale și lipsa menstruatiei
Mai multe informații despre: pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: