Dificultati cu sotia

03-11-2020
liviu marian
Nu este medic/terapeut
liviu marian
Buna seara tuturor, am si eu o problema despre care n-am vorbit cu nimeni pana acum insa vreau sa aud parerea unor femei daca e corect sau nu situatia respectiva. Am 31 de ani, suntem impreuna de aproape 12 ani, casatoriti de 2 ani, avem un copil de 2 ani si problemele au inceput sa apara inainte de a naste...stiti voi nevoile sotului sunt date la o parte nu prea mai au asa importanta ca inainte;bun am inteles ca atebtie sporita merita copilul insa chiar la asta nu credeam ca se v-a ajunge... In dimineata aceasta ea fiind la munca eu simteam nevoia foarte mare de ea, de a ma satisface, ea n-a luat in serios...bineinteles...i-am zis ca.de fapt i-am reamintit ca mi-ar placea un accesoriu feminin cu care in trecut n-am avut probleme acum na ca nu mai are...ma rog s-a facut seara mi-a zis ca trebuie sa se uite la Vlad, acel serial de pe pro tv, si am zis ok. Daca toate astea sunt mai importante decat satisfacerea sotului atunci o sa recurg "alte variante", pe care le-am respins din loialitate. Sunt deschis la discutie, nu sunt timid, astept intrebari-sugestii.Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea sexuală după naștere - ce spun studiile
  • Cezariana nu afectează calitatea vieții sexuale
  •