Dificultati cu sotia
Buna seara tuturor, am si eu o problema despre care n-am vorbit cu nimeni pana acum insa vreau sa aud parerea unor femei daca e corect sau nu situatia respectiva. Am 31 de ani, suntem impreuna de aproape 12 ani, casatoriti de 2 ani, avem un copil de 2 ani si problemele au inceput sa apara inainte de a naste...stiti voi nevoile sotului sunt date la o parte nu prea mai au asa importanta ca inainte;bun am inteles ca atebtie sporita merita copilul insa chiar la asta nu credeam ca se v-a ajunge... In dimineata aceasta ea fiind la munca eu simteam nevoia foarte mare de ea, de a ma satisface, ea n-a luat in serios...bineinteles...i-am zis ca.de fapt i-am reamintit ca mi-ar placea un accesoriu feminin cu care in trecut n-am avut probleme acum na ca nu mai are...ma rog s-a facut seara mi-a zis ca trebuie sa se uite la Vlad, acel serial de pe pro tv, si am zis ok. Daca toate astea sunt mai importante decat satisfacerea sotului atunci o sa recurg "alte variante", pe care le-am respins din loialitate. Sunt deschis la discutie, nu sunt timid, astept intrebari-sugestii.Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3problema dupa nastere: scapari de gaze
- 3sex dupa nastere la 5 saptamani neprotejat!
- 38Sotul meu s-a schimbat enorm...nu mai este el.
- 13Durere in timpul actului sexual
- 4Cat timp poti sta fara sex?
- 1Viata sexuala dupa nasterea naturala
- 8Relația după apariția bebelușului
- 2Comportament de neînțeles
- 3Ajutor - am când și când cu greu orgasm
- 7Despre soțul meu
- 5Căsnicia mă termina psihic
- 1Sotia mea doar ce a nascut de scurt timp si stiu ca nu avem voie sa facem sex momentan
- 2Sunt bărbat și am devenit rece/distant fata de sotie
- 3Sex anal după 2 săptămâni de nastere normal
- 0Nastere cu probleme si probleme dupa 10 luni de la nastere
- 5Cum reaprind scânteia singur?
- 1Ajutați-mă - contact sexual după naștere
Mai multe informații despre: Viata sexuala dupa nastere relatia de cuplu dupa aparitia unui copil
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: